11 GYÓGYÍTÓ HATÁS

AZ ORGAZMUS 11 GYÓGYÍTÓ HATÁSA

Senkit nem kell sokáig győzködni a szex fontosságáról. Már csak azért sem, mert ha semmi más előnye nem is lenne, óriási élvezetet jelent minden ember számára. Jó mélyen be van táplálva az agyunkba, a sejtjeinkbe, hogy a faj fenntartása érdekében párt kell választanunk, és az élvezet az az eszköz, amivel természete szexre ösztönzi az embert.

Azonban azt sokan nem tudják, mennyi csodálatos egészségjavító és szervezeterősítő hatása van egy-egy orgazmus átélésének.

A SZERELEM-HORMON: OXITOCIN A GYÓGYÍTÓ ORGAZMUS HÁTTERÉBEN

korai magömlés elleni megoldások

Az orgazmus gyönyörének titka az orgazmus közben az agyban felszabaduló örömhormon, az oxitocin fokozott jelenlétében található. Az oxitocin szint a nemi vágy növekedésével folyamatosan emelkedik, és csúcspontját az orgazmus bekövetkeztekor éri el. Az oxitocint a “szerelem-hormonnak” is nevezik, mivel fontos szerepe van az emberek közötti társadalmi kötődés kialakulásában.

A megfelelő mennyiségű oxitocin kialakulásához fokozatos nemi vágy emelkedésre, és időre van szükség. Ezért törekednünk kell az ejakuláció késleltetésére, a szeretkezések idejének meghosszabbítására. Használd a Pjur Med Pro-Long Original Késleltető Sprayt! Brutális hatásával hosszantartó éjszakákkal számolhatsz.
pjur késleltető korai magömlés ellen

De mi mindenre idéz elő a felszabaduló nagy mennyiségű oxitocin az emberi szervezetben?

1. AZ ORGAZMUS CSÖKKENTI A STRESSZT

Beverly Whipple szexuálterapeuta a “The Orgasms Answer Guide” című könyvében említ egy Carol Rinkleib Ellison nevű amerikai női szexológus által az orgazmus hatásáról készített jelentést, amelyben Ellison megkérdezett 2632 nőt 26 és a 90 év között önkielégítési szokásaikról és az orgazmus átélése során tapasztalt testi hatásokról. A tanulmány megállapította, hogy a maszturbálók 39 százaléka pihenési, relaxációs, lazítási célzattal maszturbál. Whipple szerint ezt a szervezetben eluralkodó oxitocin idézi elő. Az orgazmus átélése közben a hypothalamus sejtjeiből jelentős oxitocin hormon szabadul fel és a véráramba jut. Ez a magas szintű oxitocin eljut a szervezet sejtjeibe, így elterjed az agyban is és ott szorongásoldó hatást fejt ki.

késleltető krém korai magömlés ellen

Ezt támasztja alá a hollandiai Groningen Egyetem tudományos munkatársai által végzett kutatások eredménye is: amikor az ember orgazmust él át, az amygdala, az agynak a félelemhez és szorongáshoz társuló partíciója, jelentősen csökkenő aktivitást mutat, inaktiválódik. Ezt is az oxitocin idézi elő.

rider potencianövelő

2. AZ ORGAZMUS TÁVOLTARTJA A HŰTLENSÉGET

Álláspontunk szerin a hosszú párkapcsolatokban kiemelkedően jelentős szerepe van a folyamatos és intenzív nemi aktivitásnak. Nem szabad a párnak belekényelmesedni a jelenbe, a kapcsolatba, házasságba, ezzel nagy lépést tehetünk a párkapcsolat megromlása és a megcsalás elkerülése érdekében.

Most már bizonyítottá is vált, hogy a rendszeres szex távol tartja a hűtlenséget a párkapcsolatban. Német kutatók egy kísérletet hajtottak végre az oxitocin hatásának tesztelésére. Úgy vélték, hogy a “szerelmi hormon” jelentős mennyiségű jelenléte révén a férfiak egy alkalmi kapcsolat miatt nem veszélyeztetik a fennálló és működő párkapcsolatukat. Ennek bizonyítására egy heteroszexuális párkapcsolatban élő csoportot gyűjtöttek össze 25-45 év közötti férfiakból, amelynek tagjai nem szenvedtek hormonális zavarban, és monogám párkapcsolatban heti 2-3 alkalommal éltek nemi életet. Az eredmények helyességének biztosítása érdekében a csoportot véletlenszerűen kettéosztották, egyik fele lett az úgynevezett vizsgált csoport, míg a másik fele az úgynevezett kontrollcsoport. A vizsgált csoport tagjainak nagy mennyiségű oxicotint adagoltak, míg a kontrollcsoport placebót kapott. A várakozási idő elteltével egy rendkívül vonzó, fiatal nőhöz vezették résztvevőket egyesével, akitől meghatározott távolságra kellett megállniuk. Ezután arra kérték őket, hogy állapítsák meg, a vonzó nő “ideális távolságban” vagy “kényelmetlen távolságban” áll-e tőlük.

Azok, akik oxicotint kaptak, a dekoratív nőtől lényegesen nagyobb távolságot éreztek kényelmesebbnek, és kevésbé intimnek a kontrollcsoportban lévő társaikhoz képest.

A kutatók ezen kísérlet alapján azt következtetést vonták le, hogy a megnövekedett szerelem-hormon hatására a férfiak ahelyett a hűtlenségre gondoltak volna az előttük álló nővel kapcsolatban, inkább szorosabbra fűzték a kötődésüket a meglévő partnerükhöz.

korai magömlés

A kutatás eredményei alapján egyértelművé vált, hogy a rendszeres és kielégítő nemi élet erősíti a férfiak partnerükhöz való kötődését, és csökkenti a hűtlenség veszélyét.

4. AZ ORGAZMUS SEGÍTHET AZ ÁLMATLANSÁG LEKÜZDÉSÉBEN

Te mire voksolsz? Altatók és nyugtatók útján vagy rendszeresen elképesztő orgazmus átélésével biztosítani a pihentető alvást? Úgy gondoljuk, egyértelmű. Könyvében Whipple idéz egy másik tanulmányt, amely szerint a megkérdezett 1,866 amerikai nő 32 százaléka szerint a rendszeres önkielégítés oka az elalvás megkönnyítése.

korai magömlés elleni késleltető hatás

Hogyan támogatja az orgazmus a szép álmokat? Senki nem tudja biztosan, bár egyes kutatók és szexuálterapeuták elmélete szerint más neurokémiai anyagok, például az endorfinok orgazmus közbeni felszabadulása nyugtató hatást gyakorolhat az agyi idegsejtekre, feltehetően ez vezet pihentető alváshoz.

5. A FÉRFI EJAKULÁCIÓ CSÖKKENTI A NŐI DEPRESSZIÓT – AVAGY A SPERMA GYÓGYÍTÓ ELIXÍR

A New York-i Állami Egyetemen főiskolai hallgatók között végzett tanulmány megállapította, hogy a rendszeresen óvszer nélküli szexuális életet élő fiatal nőknél számottevően kevesebb depressziós tünet mutatkozik, mint azoknál, akik óvszert használtak, vagy nincs részük rendszeresen intim élményekben.

A kutatók felhívják a figyelmet, hogy a védekezés nélküli intim együttlét STD-hez (nemi úton terjedő betegségek összefoglaló neve) vagy nem tervezett terhesség bekövetkezéséhez vezethet, amely bizonyosan hozzájárulhat a depresszió kialakulásához. Erre érdemes odafigyelni

A tanulmány vezető pszichológusa, Gordon Gallup elmondta, hogy véleménye szerint az ondóban a hangulat javítását szolgáló hormonok rejlenek, ez okozza a kedélyállapot változást. Ezen hormonok többségét az együttlét után röviddel a nő véréből tudták kimutatni.

6. AZ ORGAZMUS SEGÍT ENYHÍTENI A FÁJDALMAT

Lisa Stern termékenységi kutató szerint van némi bizonyíték arra, hogy az orgazmus mindenféle fájdalmat feloldhat, így az ízületi gyulladást, a műtét utáni fájdalmat, és még a szülés alatt fellépő fájdalmat is. Ez az orgazmus során felszabaduló jelentős mennyiségű oxitocin és az endorfin hormonok fájdalomcsillapító hatásának köszönhető. A nők fájdalom-toleranciája és fájdalom-érzékelése 74,6% – 106,7% -kal nőtt, amikor a fennálló állandó fájdalom közben orgazmust érte őket.

Ezek alapján már nem is annyira meglepő, ha egyes fétisek gyakorlóiban a fájdalom átélése szexuális stimuláló hatással bír.

7. ORGAZMUS A MEGFÁZÁS ELLEN

Egy német egyetemen végzett vizsgálat kutatói 11 téli megbetegedésben szenvedő embert kértek arra, hogy a megfigyelés végéig emelt számban maszturbáljanak ellenőrzött körülmények között. Eközben őket folyamatos megfigyelték, és felfedezték, hogy a nemi izgatottság és rendszeres az orgazmus növeli a kórokozók elleni sejtek, a leukociták számát. Ez alapján az orgazmus aktivizálja az immunrendszer védelmi funkciót ellátó összetevőit, amelyek gyorsabban képesek hatástalanítani a káros kórokozókat.

8. A RENDSZERES ORGAZMUS SEGÍTHET TOVÁBB ÉLNI

1997-ben egy Wales-i kutatócsoport úgy döntött, hogy megvizsgálja az orgazmusok és a halandóság kapcsolatát. A korai szívbetegségben elhunyt 918 férfi nemi szokásait és az intim együttlétek gyakoriságát tanulmányozták át. Megállapították, hogy az elhunytak között rendkívül magas volt azon férfiak száma, akik átlagosan havonta egy alkalommal éltek át orgazmust, míg a legalacsonyabb azon férfiak száma volt, akik hetente két-három alkalommal szeretkeztek. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a szexuális aktivitás védi a férfiak egészségét, a különösen a szív és érrendszer állapotára gyakorol jótékony hatást.

9. AZ ORGAZMUS MAXIMALIZÁLJA A TELJESÍTMÉNYT

Az orgazmus során a vér nagy erővel áramlik a szervezetedben, így az agyadban is. A Rutgers kutatói, Barry Komisaruk és Nan Wise kutatók a női alanyokat kértek arra, hogy maszturbáljanak miközben egy MRI gépben feküdtek, amely az agy vérellátását és aktivitását mérte folyamatosan. Amikor a nők orgazmust éltek át, megnövekedett az agy minden részének vérellátása, ezzel fokozták a sejtek tápanyag- és az oxigénellátottságát. A fokozott vérellátás az agyi funkciók javulását eredményezi hosszú távon férfiaknál és nőknél egyaránt.

Az egész test magas szintű vérellátottsága az izmok erősödését, és a fizikai teljesítőképesség maximalizálást is eredményezi.

A maximális teljesítményhez hozzátartozik a pénisz megfelelő méreti adottsága, vastagsága, a megfelelő erekció elérése és fenntartása, az ejakuláció késleltetése, és a női vágyakat kielégítő technikák elsajátítása.

10. ORGAZMUSSAL A FIATALSÁGÉRT

Dr. David Weeks, brit klinikai szakpszichológus 10 évet töltött el azzal, hogy különböző életkorú férfiak és nők ezreit kérdezze meg szexuális életükről. Rájött, hogy a 40 és 50 év közötti párok közül azok, akik 50 százalékkal többet szexeltek az átlagos értéknél, jobb kondícióban voltak, erősebb kisugárzással, és egészségesebb szervezettel bírtak. Weeks szerint az eredmények hátterében valószínűleg az együttlétek során felszabaduló emberi növekedési hormon állhat, amely rugalmasabb bőrt, jobb állóképességet, és boldogság érzést kölcsönöz.

11. AZ ÖREGEDÉS NEM KIZÁRÓ OK, ÉPP ELLENKEZŐLEG

Nincs okunk abbahagyni a szexet, ha idősebbé válunk. Valójában még nagyobb az esély arra, hogy még nagyobb élvezetet érj el idősebb korban. Az American Journal of Medicine egyik tanulmánya szerint a nőkben a szexuális elégedettség az életkorral nő. A Kaliforniai Egyetem kutatói 806 nőt tanulmányozták, a vizsgálat célja azon a nők a nemi aktivitásának mérése volt, akiknek a középértékű életkora 67 év volt, és mindegyikük postmenopauzális volt. A megállapítások szerint a szexuális elégedettség ténylegesen nőtt az életkorral, és a 80 évnél idősebb nők mintegy fele szinte mindig vagy majdnem mindig beszámolt orgazmusról.

Késleltetés.hu

 • Hivatalos: itt mond beszédet március 15-én Orbán Viktor

  A Múzeumkert felújítása miatt kapott új helyszínt az idei ünnepség. Fotó: MTI A Kossuth Lajos téren tartják idén a március 15-ei […]

 • szaknévsor Életképes szaknévsorok

  Ideális megoldás egy jól működő cégkeresőben, szaknévsorban való megjelenés, ahol önálló felületen adhatnak tájékoztatást szolgáltatásaikról, jeleníthetik meg elérhetőségi adataikat viszonylag könnyen megtalálható formában.

 • Istenes Bence végre megosztotta a titkát

  Sokakat foglalkoztatott az elmúlt napokban, hogy vajon mit jelentenek Istenes Bence új tetoválásai. Bence sok kérdést kapott, végül elárulta a […]

 • Ihos József Ihos József a Sztárportréban

  Közel 60 évesen kellett újra felépítenie mindent, de amíg tudja, hogy egészséges és tud a világért tenni, addig ez a lényeg és nem a pénz.