A meztelen fotó csak a kezdet volt – további intim pillanatokat mutat meg életéből Dobó Ági, aki újra randizik

Dobó Ági és párja, Kiss Csaba nagy fába vágja a fejszét. A házaspár egy különleges, intim vlog készítésébe vág bele. Az vlog-epizódokban randizni mennek majd különböző helyekre.
A házaspár szeretné, ha nemcsak apa és anya lennének, hanem Ágiként és Csabiként is megállnák a helyüket, ezért randizgatni fognak, amit felvesznek videóra, és megosztják a követőikkel.

Az a célunk, hogy…
Részletek: A meztelen fotó csak a kezdet volt – további intim pillanatokat mutat meg életéből Dobó Ági, aki újra randizik

 • Alternatíva zenekar Kellesz nekem

  Egy visszafogottabb, lágyabb, de dallamában kidolgozottabb zenét hallhatunk, ahol már a hegedű is megtalálta a helyét és gyönyörűen összhangban van az akusztikus gitárral.

 • Laptopból WiFi hotspot Varázsolj laptopodból wifi hotspotot

  Megannyi kütyünk lett, és persze mindegyik wifin csatlakozik az internetre. Egy kis ügyességgel átalakíthatjuk laptopunk (számítógépünk) wifi hotspottá.

 • Lomtalanításból műalkotás Star Wars lomtalanításból

  Gabriel Dishaw lomtalanításokra jár és antikváriumokban vásárol olyan termékeket, melyeket más nem venne meg. Újrahasznosítás céljából gyűjti a szemetet.

 • Társai zrikálása miatt ugrott a halálba a 15 éves lány

  Kora délután egy fiatal lány zuhant a mélybe az egyik több mint negyven méter magas, tizenöt emeletes panelház tetejéről. A […]