A szomszéd kertje zöldebb?

Kertes házban lakunk. Na igen; a szomszéd kertje talán kicsit szebb. Mi tologatjuk a fűnyírót, neki már kis fűnyíró traktorja van (300.000 Ft). Mi a Robi kapával kínlódunk, Ő egy sokkal komolyabbat tologat (200.000 Ft). Természetesen a szomszédnak van egy minőségi fűkaszája (150.000 Ft), és míg mi a pumpát nyomogatjuk, Ő majd megszakad a motoros háti permetező alatt (50.000 Ft).

Nos uraim, egy hete ennek vége. Azóta a szomszéd igencsak hanyagolja a munkát (inkább engem néz).  Nemhogy a kerti munkák nagy részét gyorsan és kényelmesen elvégzem, de a szállítás sem okoz gondot és télen a hólapátot sem fogom elővenni.

Vettem egy használt japán kistraktort. Nézzetek csak körül:

Japán Kisraktor Tarján

 

 

 • Youtube konvertálás Hogyan konvertáljunk Youtube videókat mp3 formátumba?

  A program használata nagyon egyszerű, mindössze két lépésből áll. Sem regisztrációra, sem letöltésre nincs szükség, azonnal, online konvertálhatunk bármit.

 • Fizetnek ha lomtalaníthatnak

  Érdemes lomtalanításkor utánajárni, mivel már Magyarországon is léteznek “kincsvadászok”, akik nem pézt kérnek, hogy lomtalanítsanak, hanem pénzt fizetnek hogy lomtalaníthassanak.

 • Alternatíva zenekar Kellesz nekem

  Egy visszafogottabb, lágyabb, de dallamában kidolgozottabb zenét hallhatunk, ahol már a hegedű is megtalálta a helyét és gyönyörűen összhangban van az akusztikus gitárral.

 • Tóth Gabi - zene A Sztárportréban Tóth Gabi!

  Nagyon ritkán van rémálmom, de akkor ki tudok belőle jönni, mielőtt megtörténne az a rossz rész.