A szomszéd kertje zöldebb?

Kertes házban lakunk. Na igen; a szomszéd kertje talán kicsit szebb. Mi tologatjuk a fűnyírót, neki már kis fűnyíró traktorja van (300.000 Ft). Mi a Robi kapával kínlódunk, Ő egy sokkal komolyabbat tologat (200.000 Ft). Természetesen a szomszédnak van egy minőségi fűkaszája (150.000 Ft), és míg mi a pumpát nyomogatjuk, Ő majd megszakad a motoros háti permetező alatt (50.000 Ft).

Nos uraim, egy hete ennek vége. Azóta a szomszéd igencsak hanyagolja a munkát (inkább engem néz).  Nemhogy a kerti munkák nagy részét gyorsan és kényelmesen elvégzem, de a szállítás sem okoz gondot és télen a hólapátot sem fogom elővenni.

Vettem egy használt japán kistraktort. Nézzetek csak körül:

Japán Kisraktor Tarján

 

 

 • Szentpéteri Csilla a magyarzene.eu -n Nemrég jelent meg Szentpéteri Csilla Best of albuma

  A sok munka mellett, szíve szerint egy napra kikapcsolná az agyát, és jól jönne neki egy kis kényeztetés, de a maximalizmusa jelenleg még nem engedi, hogy akár egy napot is kihagyjon.

 • Miller Zoltán a Sztárportré műsorában Sztárportré Miller Zoltánnal

  Miller Zoltánra a Szomszédok című sorozatból is emlékezhetünk: Julcsi, azaz Ábel Anita párja lett.

 • TESCO zárva Újra zárva lehet vasárnap néhány Tesco

  Bár a dolgozók többsége hangoztatja, hogy nem örül a vasárnapi nyitva tartásnak, csak néhány dolgozó gondolja ezt komolyan.

 • bihar kincse tea Bihari füvek

  A bihari füves ember ősei már az 1800-as évek eleje óta gyógynövények gyűjtésével és népi gyógyászati alkalmazásaival foglalkoztak. Ion Bonchis tudása őseitől származik.