A Sztárportréban Soma Mamagésa!

Soma MamagésaA beszélgetés első gondolata, hogy rend vagy káosz van körülöttünk a világban!?

„Én azt mondom, hogy alapvetően minden rendben van, fókuszálás kérdése az egész, és erre mondok egy példát: Az egyik kineziológus ismerősömnek a klientúrájában történt meg, hogy vittek hozzá egy 11 éves kisfiút, akinek leukémiája volt. Mindent, amit az orvostudomány elkövethetett, azt megtették, nem javult az állapota. Elvitték a kineziológushoz, elkezdték oldani, és rajta keresztül a szülőket is, aminek a hatására a gyerek meggyógyult. Az informatikus apukából ezután kineziológus lett, a könyvelő anyukából Bach virágterapeuta. Amikor már a gyermek rendben volt, és elmúltak évek, azt mondták, hogy az áldott betegség volt, ami felébresztette őket… A kisfiú azóta már nagyfiú, jól van. Ha közelről nézem, akkor azt mondom, hogy egyáltalán nincs rendben, hogy egy pici gyermek ilyen súlyos betegséget kapjon, hogy ennyi szörnyűségen menjen keresztül, de valahogy az idő mégis azt igazolta, hogy ez rendjén lett…” Folytatás a Sztárportréban.

Soma 50 éves születésnapi koncertje hamarosan! Négy testvére közül ketten is vele játszanak majd.

A teljes riport megtekinthető: sztarportre.hu

 • Nyári Fesztivál Közel száz program a Budapesti Nyári Fesztiválon

  Bár az opera idén igen hangsúlyos lesz, más műfajokban is válogathatnak a színházrajongók, amely kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvére való programot.

 • Csordás Tibor A Sztárportréban Csordás Tibor!

  A lelkemnek nem lenne jó, ha valami olyat csinálnék, ami neki fájna. „Én tényleg sokáig válogattam, és azért vettem el […]

 • Öröm hallik minden felől | Magyar zene

  Természetesen rögtön megszületett bennem a gondolat, hogy kéne egy lemezt csinálni ezeknek a gyönyörű daloknak.

 • Windows 8.1 – Legyen óvatos, mire telepíti!

  „Folyamatos kék halál lehet a következménye annak, ha valaki néhány éves Intel hardverre kíván Windows 8.1-et telepíteni – tájékoztat a HWSW szerkesztősége – az idén kiadott operációs rendszerrel ugyanis számos, amúgy kiválóan használható platform támogatását szüntette meg a gyártó.