A zene kapcsán írnak politikáról, nemi hovatartozásról..

2014 EurovisionA zene egy művészeti ág. A botrányt hajszoló, provokációval olvasót szerezni próbáló, a bulvár kifejezést is félreértelmező (lejárató) publikálók egy része mégsem tekinti annak, legalábbis, ha az Eurovíziós Dalfesztiválról írt cikkeiket olvasom. Sajnos az esemény kapcsán többen írnak politikáról, nemi hovatartozásról, ráadásul úgy, hogy a “botrány” keresése közben az olvasó közönségre fogják ezen nézőpontok meglétét.

– Nemi hovatartozás, avagy gyalázatosan provokál némely író

Állítólag felháborodtak a magyarok az osztrák győzelmén: Ez nem igaz, páran valóban hangot adtak negatív érzelmeiknek, de a többség, főleg aki a zenéhez is ért, elismeri (a magyar szavazatokon meglátszik), hogy a dal és az előadó bizony zeneileg nagyot alkotott. Ki merné szakmai profizmusát megkérdőjelezni Freddie Mercury -nak, vagy ki ne emlékezne a nyolcvanas diszkós éra egyik legnagyobb sztárjára, Divine -ra. (Sorolhatnám: Jimmy Sommerville…) Amúgy rendben elismerem: rondán nézett ki.

További részletek, Kállay-Sanders András kapcsán is: magyarzene.eu

 • mcdsz logo Sztrájkhelyzet a Lagermax -nál

  A Lagermax Autótranszport Kft. budaörsi telephelyén az MCDSZ által létrehozott Sztrájkbizottság 2014. július 7.-én reggel 8-tól figyelmeztető sztrájkot hirdetett meg.

 • Nyugdij40 népszavazás Nőszervezetek a női egyenjogúság ellen

  A nőszervezetek ezzel gyakorlatilag elismerték, hogy a nők különlegesebb bánásmódot igényelnek, lévén a gyengébbik nemhez tartoznak. Ez legalizálja azt a rossz munkáltatói gyakorlatot is miszerint a nők kevesebb bért kapnak ugyanazon munkáért.

 • Spirituális tábor - Tinnye Harmónia – spirituális tábor Tinnyén

  Gazdag programkínálat várja azokat akik részt vesznek a Tinnyei egészen egyedülálló négynapos spirituális táborban.

 • Ismerős Arcok - Magyar Zene 15 év egy koncertben – Ismerős Arcok

  Az Ismerős Arcok zenekar – 15 éve – szövegírói-zeneszerzői munkájával, előadói tevékenységével, koncertjeivel népszerűsíti, kultúránk szeretetének fontosságát.