Állást hirdet a Tesco, de…

TescoEgyre többet hallani, hogy a kereskedelemben létszám hiány van. Érdekes ezt hallani, mikor még mindig elég sok munkanélküli van. Persze érthető, ha a kereskedelmi vállalatok nem találnak mindenkit megfelelőnek egy pozíció betöltésére, de a Tesco esetében ennél furcsább dolgok is történnek.

Ha egy munkáltató kiválasztotta – megtalálta – megüresedett pozíciójára a megfelelő embert, általában abban érdekelt, hogy az minél előbb munkába álljon. A Tesco esetében azonban előfordul, hogy még két hónap után sem sikerül a már szóban felvételt nyert dolgozónak munkaszerződést kapnia. Áruházakról lévén szó, természetesen  fontos, hogy a munkaadó kellő körültekintéssel járjon el, hiszen nem kis vagyon “megy át” naponta az eladók, rakodók, pénztárosok kezén.

Reméljük nem rosszindulatból hitegeti a Tesco az állásokra jelentkezőket: mindez csak a felvétellel megbízott szakértelmének hiánya, esetleg a túlzott “bürokrácia”, vagy a nehézkes kommunikáció miatt történik. Ezek sok cégnél okoznak gondot megkeserítve a dolgozók életét is.

 • P. Mobil Farkasok Völgye a P. Mobiltól

  Az idén 45 éve működő formáció, a P. Mobile tagjai közül már öten az égi zenekarban játszanak – mondja a zenekarvezető, ezért is volt fontos új anyagot készíteni.

 • Réz András Réz András a Sztárportréban

  Nagymértékben rajtunk is múlik, hogy a fejünkben fölépített világmodellben hol vannak az árkok, csapdák, szögesdrótok, ejtőző helyek.

 • Takáts Tamás a Sztárportréban Takáts Tamás a Sztárportréban

  Arra a kérdésre, hogy milyennek látja magát, így válaszolt: „Takáts nem normális. Egy kedves, aranyos, bolond a Takáts Tamás, de vállalom, nem szégyellem. Szeret élni, szereti az Urat, szereti a családját…”

 • Lomtalanítás vége Így lomtalanítunk mi

  A megbeszélt napon tehát hárman felvonulunk a lomtalanításhoz és hozzálátunk. Sokszor a csomagolás is a mi feladatunk.