Anti-SEO támadás

Bár a Google ezt elvileg tagadja, teszteléseink bizonyítják, hogy hátrébb lehet sorolni a Google -ban oldalunkat anélkül, hogy ahhoz bármilyen adminisztrációs hozzáférés kellene. A Google -nak mégis igaza van, mert ahhoz, hogy ezt megtehessük (megtehessék) az adott oldalnak rendelkeznie kell olyan tulajdonságokkal, melyek a kereső elvárásait nem teljesítik kellően.

seoMielőtt bárki megijedne, vagy azon gondolkozna hogyan befolyásolja negatívan a konkurens oldalak helyezését, pár dolgot érdemes tudnia előtte:

– Egy adott oldal helyezését akkor lehet negatívan befolyásolni bizonyos keresőszavakra, ha az oldal már eleve rosszul optimalizált, a tulajdonosa nem foglalkozott kellően a SEO -val. A Panda algoritmus megjelenése óta tudjuk, hogy SEO szempontból mennyire fontos a tartalom. Amennyiben egy honlap szöveges tartalma, címe, meta adatai, belső linkelései, címsorai, kiemelései nem a kívánt keresőszóra a legrelevánsabbak; akkor lehet annak az oldalnak a találati listákban való elhelyezkedését “külső” eszközökkel befolyásolni.

– Amennyiben az oldal tulajdonosa használja a Google webmestereszközöket, azonnal észreveszi, ha valaki ártani akar portáljának és ki tudja védeni.

– Egy weboldal hátrább sorolásánál egyszerűbb egy weboldal előbbre juttatása.

– A kiemelkedően nagy látogatottságú, naponta frissülő oldalak (médiák), az ilyen tevékenység ellen védettek, mivel Ők a legrangosabb oldalak jelenleg a Google szemében. (Folyamatosan frissülő, nagy mennyiségű tartalom és rengeteg valódi látogató.)

– Súlyos esetekben a támadó kiléte is kideríthető.

A fentiekből látható, hogy a konkurencia ellen indított “anti SEO” hadjáratnak semmi értelme, a mi oldalunk ellen indított támadást pedig megelőzhetjük.

Keresőoptimalizált weboldal készítés

 • Égi Kávéház Égi Kávéház

  Tavasztól egy zenei produkcióval szeretnék több helyen bemutatni az Égi kávéházat, és bebizonyítani, hogy az irodalmi ikonokat nem kell a könyvtár csendjébe zárni.

 • Felvételi előkészítő Felvételi előkészítő magyarból

  A központi írásbeli feladatlap megoldásakor a felvételizők három nehézséggel kerülnek szembe. Az egyik a tárgyi tudás kérdése, a másik a kérdezési módé, a harmadik a versenyhelyzeté.

 • Izgalmas fantasy – Viharpárduc

  Eleged van a vámpírokból, vérfarkasokból, nyálas tiniromantikából? Szereted az izgalmas, némi “agyat” is igénylő fantasy történeteket? Ha igen, akkor semmiképp ne hagyd ki Rita Horseyes Fantasy regényét!

 • Hőszigetelő bevonat, ami a penészt is megszünteti!

  A hideg, a fűtési szezon beköszöntével visszatérő probléma lehet a penész. Ez azonban nemcsak esztétikai és épületszerkezeti gond, hanem nagyon komoly légúti megbetegedésekhez vezet.