Anti-SEO támadás

Bár a Google ezt elvileg tagadja, teszteléseink bizonyítják, hogy hátrébb lehet sorolni a Google -ban oldalunkat anélkül, hogy ahhoz bármilyen adminisztrációs hozzáférés kellene. A Google -nak mégis igaza van, mert ahhoz, hogy ezt megtehessük (megtehessék) az adott oldalnak rendelkeznie kell olyan tulajdonságokkal, melyek a kereső elvárásait nem teljesítik kellően.

seoMielőtt bárki megijedne, vagy azon gondolkozna hogyan befolyásolja negatívan a konkurens oldalak helyezését, pár dolgot érdemes tudnia előtte:

– Egy adott oldal helyezését akkor lehet negatívan befolyásolni bizonyos keresőszavakra, ha az oldal már eleve rosszul optimalizált, a tulajdonosa nem foglalkozott kellően a SEO -val. A Panda algoritmus megjelenése óta tudjuk, hogy SEO szempontból mennyire fontos a tartalom. Amennyiben egy honlap szöveges tartalma, címe, meta adatai, belső linkelései, címsorai, kiemelései nem a kívánt keresőszóra a legrelevánsabbak; akkor lehet annak az oldalnak a találati listákban való elhelyezkedését “külső” eszközökkel befolyásolni.

– Amennyiben az oldal tulajdonosa használja a Google webmestereszközöket, azonnal észreveszi, ha valaki ártani akar portáljának és ki tudja védeni.

– Egy weboldal hátrább sorolásánál egyszerűbb egy weboldal előbbre juttatása.

– A kiemelkedően nagy látogatottságú, naponta frissülő oldalak (médiák), az ilyen tevékenység ellen védettek, mivel Ők a legrangosabb oldalak jelenleg a Google szemében. (Folyamatosan frissülő, nagy mennyiségű tartalom és rengeteg valódi látogató.)

– Súlyos esetekben a támadó kiléte is kideríthető.

A fentiekből látható, hogy a konkurencia ellen indított “anti SEO” hadjáratnak semmi értelme, a mi oldalunk ellen indított támadást pedig megelőzhetjük.

Keresőoptimalizált weboldal készítés

 • Két évre börtönbe kerül Geréb Ágnes

  Elutasította Geréb Ágnes perújítási kérelmét a Fővárosi Ítélőtábla kedden. Geréb ellen egy 2003-as és egy 2007-es otthon szülés miatt emeltek […]

 • Fizetnek ha lomtalaníthatnak

  Érdemes lomtalanításkor utánajárni, mivel már Magyarországon is léteznek “kincsvadászok”, akik nem pézt kérnek, hogy lomtalanítsanak, hanem pénzt fizetnek hogy lomtalaníthassanak.

 • Elfogták a volt lengyel kormányfő elleni 1992-es gyilkosság gyanúsítottjait

  A lengyel központi nyomozó hatóság őrizetbe vette a Piotr Jaroszewicz korábbi kommunista miniszterelnök és felesége ellen 1992-ben elkövetett gyilkosság három […]

 • gyógygombák és daganatok Gyógygombák és daganatok

  A gyógygombák daganat ellenes hatását világszerte folyamatosan vizsgálják. A 2013-as évben a Shiitake, a Ganoderma és a Lepketapló gyógygombák emelkednek ki, velük történt a legtöbb kutatás.