Az embernek szüksége van az illúzióra

Ungár AnikóUngár Anikó a Sztárportréban

“Ma, amikor az ember minden mögé lát, technikailag mindent le tud vezetni, definiálni tud és megmagyarázni, akkor is szüksége van az embernek egy kis illúzióra, hogy higgyen egy picit abban, hogy létezhetnek úgynevezett csodák.

Gyermekkorban, amikor az ember még nem tud mindent, és még annyira ártatlan, mert nem érintették az élet bizonyos szegmensei, bizonyos dolgai, akkor még olyan bizalommal van teli, és annyira várakozással, izgalommal, és olyan perspektívában gondolkodik, mert még nem lepleződött le számára a világ. Az embernek szüksége van az illúzióra.”

Forrás és teljes riport: sztarportre.hu

 • Ihos József Ihos József a Sztárportréban

  Közel 60 évesen kellett újra felépítenie mindent, de amíg tudja, hogy egészséges és tud a világért tenni, addig ez a lényeg és nem a pénz.

 • Égi Kávéház Égi Kávéház

  Tavasztól egy zenei produkcióval szeretnék több helyen bemutatni az Égi kávéházat, és bebizonyítani, hogy az irodalmi ikonokat nem kell a könyvtár csendjébe zárni.

 • hodlmayer - szakszervezet Nemzetközi kampányt indított egy magyar szakszervezet

  Az MCDSZ nemzetközi kampányt indított annak érdekében, hogy a Hödlmayr állítsa vissza egy dolgozó munkaviszonyát és állapodjon meg a szakszervezettel.

 • dub zene Jamaica az 1970-es években

  Ritkaságszámba menő zenei ínyencségre számíthatunk március 22-én a Super 8-ban. A DUBlőrök éjszakája a dub kialakulását eleveníti fel.