Az embernek szüksége van az illúzióra

Ungár AnikóUngár Anikó a Sztárportréban

“Ma, amikor az ember minden mögé lát, technikailag mindent le tud vezetni, definiálni tud és megmagyarázni, akkor is szüksége van az embernek egy kis illúzióra, hogy higgyen egy picit abban, hogy létezhetnek úgynevezett csodák.

Gyermekkorban, amikor az ember még nem tud mindent, és még annyira ártatlan, mert nem érintették az élet bizonyos szegmensei, bizonyos dolgai, akkor még olyan bizalommal van teli, és annyira várakozással, izgalommal, és olyan perspektívában gondolkodik, mert még nem lepleződött le számára a világ. Az embernek szüksége van az illúzióra.”

Forrás és teljes riport: sztarportre.hu

 • Felvételi előkészítő Felvételi előkészítő magyarból

  A központi írásbeli feladatlap megoldásakor a felvételizők három nehézséggel kerülnek szembe. Az egyik a tárgyi tudás kérdése, a másik a kérdezési módé, a harmadik a versenyhelyzeté.

 • Az NVB elfogadta az országos lista kiesésével kapcsolatos iránymutatását

  Elfogadta az országos lista kiesésével kapcsolatos iránymutatását pénteki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság. A testület jogértelmezése szerint törölni kell a […]

 • Csordás Tibor Molnár Szabolccsal Csordás Tibor riport

  Csordás Tibornak nagy türelme van. Azt mondja, akár fát is lehet vágni a hátán. Az előadótól a közönség továbbra is a latinos hangulatú dalokat várja, és ezeket meg is kapja.

 • Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba az NVB

  Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba az áprilisi országgyűlési választásra pénteki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). Az országgyűlési választásokon indulni szándékozó […]