Az idő lejárt! – a fekete szín uralja majd az estét a vasárnapi Golden Globe-díjátadón

Hetvenötödik alkalommal adják át Los Angelesben az Oscar-díj “előfutárának” is tekintett Golden Globe-díjakat helyi idő szerint vasárnap este. A győztesek általában jó eséllyel reménykedhetnek Hollywood legrangosabb kitüntetésében, az Oscar-díjban is.
Az idei éveben azonban a filmek és a csodás ruhaköltemények mellett a zaklatás elleni kiállás is a középpontban áll majd.
A sztárok egy része…
Részletek: Az idő lejárt! – a fekete szín uralja majd az estét a vasárnapi Golden Globe-díjátadón

 • Akciós újságok Minden akciós újság egy helyen

  Most egyetlen helyen közel 100 üzlet, köztük a legnagyobbak aktuális akciós újságjai találhatóak meg, köszönhetően az ujsagomat.hu csapatának.

 • Így néz ki a 44 éves Szeles Mónika – videó

  Magyarországra érkezett Szeles Mónika kilencszeres Grand Slam-bajnok és volt világelső teniszező, hogy részt vegyen a csütörtök esti M4 Sport – […]

 • Ford edge SUV Az új Ford Edge SUV

  A Ford Edge egészíti ki a Ford európai SUV kínálatát. Az Amerikában egyre népszerűbb modell egészíti ki a közepes méretű Kugát és a kis Ecosportot. A Ford egyre intelligensebb és praktikusabb járművekkel jelenik meg a piacon. A Ford Edge Concept szépen megformált, lendületes vonalak határolják.

 • Az idő lejárt! – a fekete szín uralja majd az estét a vasárnapi Golden Globe-díjátadón

  Hetvenötödik alkalommal adják át Los Angelesben az Oscar-díj “előfutárának” is tekintett Golden Globe-díjakat helyi idő szerint vasárnap este. A győztesek […]