Az illem a korral, és korszakokkal sokat változik.

Zoltán ErikaZoltán Erika: Az illem a korral, és a korszakokkal együtt nagyon sokat változik. Ha megnézem a 86-87-es beszélgetéseimet, nagyon más szókinccsel, és nagyon más stílusban beszéltem. Évről-évre mélyül a hangom – mondjuk akkor is mély volt, de közel nem ennyire mint most.

Az énekesnő autóvezetés közben is igyekszik megadni a kellő tiszteletet, azt mondja amennyiben egy ismert ember szabályokat szeg, azzal nagyon magára tudja haragítani az embereket, így tulajdonképpen egy fokozott illendőséggel jár el például az utakon is.

Az énekesnő azt mondja családban, azok körében, akikkel feltétel nélkül szeretik egymást, nem kell kertelni és udvariaskodni.

Erika azt mondja, néha vele is előfordul, hogy elgurul a gyógyszer, olyankor szereti gyorsan kimondani a dolgokat, hosszú távon ezért nem stresszes.

A teljes videó megtekinthető: sztarportre.hu/zoltan-erika/

 • Roby Lakatos Finom borokkal és világhírű hegedűművésszel hangol a Karácsonyra a Seasons Bistro

  Csodás zene, finom falatok és izgalmas borok. Ezt kínálja a nemrég megnyílt Seasons Bistro december 18-án, ahol a világhírű hegedűművész Roby Lakatos ad koncertet.

 • Égi Kávéház Égi Kávéház

  Tavasztól egy zenei produkcióval szeretnék több helyen bemutatni az Égi kávéházat, és bebizonyítani, hogy az irodalmi ikonokat nem kell a könyvtár csendjébe zárni.

 • mcdsz logo 5 éves szakszervezet

  Az 5 éves Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete (MCDSZ) 2013. november 29-én tartotta meg tisztújító Kongresszusát Budapesten a Hotel Benczúrban. A szakszervezet elnökének újra Járási Tamást választották.

 • Gregor Bernadett Friderikusz Sándor “Egy helyes, szerethető, bölcs ember”

  A legutóbbi “Összezárva Friderikusszal” műsor után elég sok negatív cikk jelent meg a médiában. Természetesen akadnak kivételek.