Az illem a korral, és korszakokkal sokat változik.

Zoltán ErikaZoltán Erika: Az illem a korral, és a korszakokkal együtt nagyon sokat változik. Ha megnézem a 86-87-es beszélgetéseimet, nagyon más szókinccsel, és nagyon más stílusban beszéltem. Évről-évre mélyül a hangom – mondjuk akkor is mély volt, de közel nem ennyire mint most.

Az énekesnő autóvezetés közben is igyekszik megadni a kellő tiszteletet, azt mondja amennyiben egy ismert ember szabályokat szeg, azzal nagyon magára tudja haragítani az embereket, így tulajdonképpen egy fokozott illendőséggel jár el például az utakon is.

Az énekesnő azt mondja családban, azok körében, akikkel feltétel nélkül szeretik egymást, nem kell kertelni és udvariaskodni.

Erika azt mondja, néha vele is előfordul, hogy elgurul a gyógyszer, olyankor szereti gyorsan kimondani a dolgokat, hosszú távon ezért nem stresszes.

A teljes videó megtekinthető: sztarportre.hu/zoltan-erika/

 • St. Martin a Sztárportréban St. Martin szeret emberekkel találkozni

  St. Martin azt mondja, a közösségi oldal használatával 30-40 százalékkal csökkent az idő, amíg egy-egy koncert szervezésénél a közönséget eléri.

 • Az illem a korral, és korszakokkal sokat változik.

  Zoltán Erika autóvezetés közben is igyekszik megadni a tiszteletet. Amennyiben egy ismert ember szabályokat szeg, azzal magára tudja haragítani az embereket

 • Felavatták Tom Lantos szobrát a XIII. kerületben

  Tom Lantosnak, az Amerikai Egyesült Államok kongresszusa néhai magyar származású képviselőjének szobrát avatták fel a főváros XIII. kerületében, a Révész […]

 • Artemisinin vegyület Artemisinin

  Az artemisinin hatóanyagot Kínában fedezték fel 1970-ben. Egy malária elleni kutatási kampány során, egy régi kínai gyógynövényrecept alapján izolálták.