Az MSZP sajnálja, de tudomásul veszi a gyöngyösi polgármester váratlan bejelentését

Az MSZP sajnálattal veszi tudomásul Hiesz György gyöngyösi polgármester “váratlan bejelentését”, hogy visszalép az országgyűlési képviselői jelöléstől, nem indul a körzetben és kilép az MSZP-ből.
Az ellenzéki párt keddi, MTI-hez eljuttatott közleményében a polgármesternek városvezetői munkájához sikereket, magánéletében pedig sok boldogságot és jó egészséget kívánt.
Ahogy azt korábban mi is…
Részletek: Az MSZP sajnálja, de tudomásul veszi a gyöngyösi polgármester váratlan bejelentését

 • Nem töröltek le semmit Orbán oldaláról

  Kampánykamunak minősítette Orbán Viktor kampányfőnöke, Havasi Bertalan, hogy bármit is töröltek volna a kormányfő Facebook-oldaláról. Valójában onnan senki semmilyen tartalmat […]

 • P. Mobil Farkasok Völgye a P. Mobiltól

  Az idén 45 éve működő formáció, a P. Mobile tagjai közül már öten az égi zenekarban játszanak – mondja a zenekarvezető, ezért is volt fontos új anyagot készíteni.

 • 5 legjobb étel a rák ellen

  ABrokkoli: az egyik legjobb növényünk a rák elleni harcban. A brokkoli tele van sulfroraphane-nal, amely serkenti azoknak az enzimeknek a termelését, amelyek gátolják a tumorok növekedését,

 • Műkörmös akarok lenni

  Ha már felmerült benned a gondolat, hogy a műkörmös szakmát válaszd, arra fel kell készülnöd, hogy itt nem üres szlogen az „élethosszig tartó tanulás”.