Belépő a korlátlan mozgás birodalmába

allyoucanmoveOrszágosan több mint 500 partner létesítmény, több tízezer aktív használó, több száz partnercég, rengeteg kedvezményadó!

Az ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS egy olyan multifunkcionális sportbérlet, mellyel az országban több száz sportlétesítményben korlátlanul,
naponta más-más mozgásformát kipróbálva mozoghatsz, akár már havi átalánydíjért.

Vegyél AYCM kártyát, és naponta úszhatsz, futhatsz, aerobikozhatsz, jógázhatsz, bokszolhatsz, táncolhatsz, golfozhatsz, fallabdázhatsz, korcsolyázhatsz. Egy bérlettel több száz különböző sportlétesítménybe járhatsz korlátlanul. Kihívások, jókedv és fittség – egyben!
Mindezt, hála a munkahelyednek megteheted!

 allyoucanmove.hu

 • Kállay-Sanders András - Eurovíziós Dalfesztivál A zene kapcsán írnak politikáról, nemi hovatartozásról..

  Az Eurovíziós Dalfesztiválon állítólag felháborodtak a magyarok az osztrák győzelmén: Ez nem igaz, a zene és előadás jó volt.

 • Windows 8.1 – Legyen óvatos, mire telepíti!

  „Folyamatos kék halál lehet a következménye annak, ha valaki néhány éves Intel hardverre kíván Windows 8.1-et telepíteni – tájékoztat a HWSW szerkesztősége – az idén kiadott operációs rendszerrel ugyanis számos, amúgy kiválóan használható platform támogatását szüntette meg a gyártó.

 • Gregor Bernadett Friderikusz Sándor “Egy helyes, szerethető, bölcs ember”

  A legutóbbi “Összezárva Friderikusszal” műsor után elég sok negatív cikk jelent meg a médiában. Természetesen akadnak kivételek.

 • dub zene Jamaica az 1970-es években

  Ritkaságszámba menő zenei ínyencségre számíthatunk március 22-én a Super 8-ban. A DUBlőrök éjszakája a dub kialakulását eleveníti fel.