Belépő a korlátlan mozgás birodalmába

allyoucanmoveOrszágosan több mint 500 partner létesítmény, több tízezer aktív használó, több száz partnercég, rengeteg kedvezményadó!

Az ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS egy olyan multifunkcionális sportbérlet, mellyel az országban több száz sportlétesítményben korlátlanul,
naponta más-más mozgásformát kipróbálva mozoghatsz, akár már havi átalánydíjért.

Vegyél AYCM kártyát, és naponta úszhatsz, futhatsz, aerobikozhatsz, jógázhatsz, bokszolhatsz, táncolhatsz, golfozhatsz, fallabdázhatsz, korcsolyázhatsz. Egy bérlettel több száz különböző sportlétesítménybe járhatsz korlátlanul. Kihívások, jókedv és fittség – egyben!
Mindezt, hála a munkahelyednek megteheted!

 allyoucanmove.hu

 • Edzés helyett fát hasogatnak a rászorulóknak

  Szombathelyen két edzőterem tagjai lelkesedésből felaprítják a tűzifát azoknak, akik maguk már nem képesek rá. Ez a funkcionális edzés, nem az elülső támaszmérleg, meg a mászókán bohóckodás!

 • Az illem a korral, és korszakokkal sokat változik.

  Zoltán Erika autóvezetés közben is igyekszik megadni a tiszteletet. Amennyiben egy ismert ember szabályokat szeg, azzal magára tudja haragítani az embereket

 • Csordás Tibor Molnár Szabolccsal Csordás Tibor riport

  Csordás Tibornak nagy türelme van. Azt mondja, akár fát is lehet vágni a hátán. Az előadótól a közönség továbbra is a latinos hangulatú dalokat várja, és ezeket meg is kapja.

 • Nyári Fesztivál Közel száz program a Budapesti Nyári Fesztiválon

  Bár az opera idén igen hangsúlyos lesz, más műfajokban is válogathatnak a színházrajongók, amely kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvére való programot.