Belépő a korlátlan mozgás birodalmába

allyoucanmoveOrszágosan több mint 500 partner létesítmény, több tízezer aktív használó, több száz partnercég, rengeteg kedvezményadó!

Az ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS egy olyan multifunkcionális sportbérlet, mellyel az országban több száz sportlétesítményben korlátlanul,
naponta más-más mozgásformát kipróbálva mozoghatsz, akár már havi átalánydíjért.

Vegyél AYCM kártyát, és naponta úszhatsz, futhatsz, aerobikozhatsz, jógázhatsz, bokszolhatsz, táncolhatsz, golfozhatsz, fallabdázhatsz, korcsolyázhatsz. Egy bérlettel több száz különböző sportlétesítménybe járhatsz korlátlanul. Kihívások, jókedv és fittség – egyben!
Mindezt, hála a munkahelyednek megteheted!

 allyoucanmove.hu

 • civet coffee Macska ürülékből készül a kávé

  Érdekes módon készül a világ legdrágábbnak tartott kávéja, a Kopi Luwak. A civet macska által megemésztett kávé végtermékét használja alapanyagul.

 • Harkányi kénes gyógyvíz Reménysugár meddőknek

  A meddőség lassan népbetegség. A gyermekáldásra hiába várók bármit megtennének a siker érdekében, ám egy kézenfekvő, vizsgálatokkal alátámasztott, mellékhatás-mentes módszer sokaknak mégsem jut az eszébe.

 • Czutor Zoltan - Sztárportré Czutor Zoltán gondolatai

  Czutor Zoltán gondolatait a Belmondo dalszövegeiből is ismerhetjük, de a zeneszerző-szövegíró, ha valaki kérdezi, szívesen elmondja a véleményét.

 • Náksi Attila Hallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor!

  A rádiós műsor következő vendégei: Náksi Attila és Melon! Náksi Attila lemezlovas, producer és zenebohóc. A zeneipar mindkét oldalán áll, a kiadói és az előadói oldalt is képviseli.