Beszélgetés Spitzer Gyöngyi Somával

Spitzer Gyöngyi SomaÖngyógyító technikákról írta nyolcadik könyvét Spitzer Gyöngyi Soma. Úgy gondolja, ha az emberek sokat mantrázzák – Vagyok, aki vagyok! – akkor ez megszüntethet olyan negatív érzéseket, mint az ítélkezés és az elvárás.

Rendszeresen karitatív munkát végez, hat évig az Ózd-Hétesi cigánytelepen, hetedik éve a csömöri Testi-Szellemi Fogyatékos Intézetben jótékonykodik. Szándékosan keresi azokat az embereket, azokat a helyzeteket, ahol az életnek azt az oldalát is láthatja, ahol nehézség van, mert így van egyensúlyban az élete.

Egyik kedvenc öngyógyító módszere a családállítás. „A családállításokon többnyire az szokott kiderülni, hogy valójában nem a saját életed éled, hanem valamelyik rokonodnak a nyűge-baja, traumája, stressze, sérülése az, ami rád hatással van, és ez oldódik föl.”

Kurzusain különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy a résztvevőkben csökkentse a szégyenérzetet, a bűntudatot és a megfelelni vágyást. Úgy véli, hogy csak az van zavarban, akiben zavar van.

A teljes riport megtekinthető: sztarportre.hu

 • Nyugdij40 népszavazás Nőszervezetek a női egyenjogúság ellen

  A nőszervezetek ezzel gyakorlatilag elismerték, hogy a nők különlegesebb bánásmódot igényelnek, lévén a gyengébbik nemhez tartoznak. Ez legalizálja azt a rossz munkáltatói gyakorlatot is miszerint a nők kevesebb bért kapnak ugyanazon munkáért.

 • Több év fegyházra ítélték a debreceni egyetemi drogterjesztőket

  Debrecen, 2018. január 19., péntek (MTI) – Oktatási feladatok ellátására rendelt épület területén, illetve közvetlen környezetében bűnszövetségben, társtettesként elkövetett kábítószer-kereskedelem […]

 • Toyota Harrier 2014 Toyota Harrier autók

  A Toyota Harrier TRD Sportivo Concept egy aerodinamikus karosszéria készletet kapott, ami tartalmaz egy első spoilert, két hátsó spoilert és az új oldalsó szoknyákat.

 • A DNS és számítógépes adataink

  Hogyan lehetne minél több információt minél kisebb helyen tárolni? A DNS (dezoxiribonukleinsav) lehet a megoldás.