Beszélgetés Spitzer Gyöngyi Somával

Spitzer Gyöngyi SomaÖngyógyító technikákról írta nyolcadik könyvét Spitzer Gyöngyi Soma. Úgy gondolja, ha az emberek sokat mantrázzák – Vagyok, aki vagyok! – akkor ez megszüntethet olyan negatív érzéseket, mint az ítélkezés és az elvárás.

Rendszeresen karitatív munkát végez, hat évig az Ózd-Hétesi cigánytelepen, hetedik éve a csömöri Testi-Szellemi Fogyatékos Intézetben jótékonykodik. Szándékosan keresi azokat az embereket, azokat a helyzeteket, ahol az életnek azt az oldalát is láthatja, ahol nehézség van, mert így van egyensúlyban az élete.

Egyik kedvenc öngyógyító módszere a családállítás. „A családállításokon többnyire az szokott kiderülni, hogy valójában nem a saját életed éled, hanem valamelyik rokonodnak a nyűge-baja, traumája, stressze, sérülése az, ami rád hatással van, és ez oldódik föl.”

Kurzusain különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy a résztvevőkben csökkentse a szégyenérzetet, a bűntudatot és a megfelelni vágyást. Úgy véli, hogy csak az van zavarban, akiben zavar van.

A teljes riport megtekinthető: sztarportre.hu

 • Toyota Harrier 2014 Toyota Harrier autók

  A Toyota Harrier TRD Sportivo Concept egy aerodinamikus karosszéria készletet kapott, ami tartalmaz egy első spoilert, két hátsó spoilert és az új oldalsó szoknyákat.

 • aproba SEO célra apróhirdető oldalak

  Jó-e az, ha valaki az apróhirdetések feladásával szerez linket honlapjára? Link-e az a link a Google szemében, amit egy apróhirdető ”gyárt”?

 • Izgalmas fantasy – Viharpárduc

  Eleged van a vámpírokból, vérfarkasokból, nyálas tiniromantikából? Szereted az izgalmas, némi “agyat” is igénylő fantasy történeteket? Ha igen, akkor semmiképp ne hagyd ki Rita Horseyes Fantasy regényét!

 • Kamagra Mi az a kamagra

  A kamagra egy szidenafil-citrát tartalmú potencianövelő. Gyártója az Ajanta Pharma.