Bíró Ica a Sztárportréban

Biró IcaBíró Ica azt mondja: Nagyon fontos, hogy ne panaszkodjunk. Minden dologban lássuk azt, hogy feladat. A feladatot oldjuk meg tisztességesen, szeretettel. Minden amit kapunk, az nem véletlen – ezekkel a dolgokkal szembesülnünk kell. Ha mi változunk, akkor változik a világ.

A lélek templomát, a testet kell rendbe tenni! Az én fogyó programom is úgy szól, hogy változzunk együtt, testi, lelki, szellemi szinten. Bár sokan dicsértek, de saját magamon is észre vettem, hogy itt-ott vannak titkos zsírok, tehát rajtam is van most 5-6-7 kiló. Most még könnyebb leadnom, úgyhogy elkezdtem egy olyan étkezési folyamatot, ami segít. Azt szokták mondani, hogy 70-80 százalékban az számít, hogy mit fogyasztunk, és a többi 20-30 százalék, hogy mit mozgunk.

Az én életfilozófiám szerint 4 dolog van, ami a motivációt, és a célba érést elősegíti:

– Hogyan gondolom, azaz elhiszem-e, hogy képes vagyok rá.

– Az egészséges táplálkozás.

– A mozgás, mindenki a testalkatának, és a kedvtelésének megfelelően.

– A negyedik pedig, ami még gyorsít, a testápolás.

Egy masszázs felgyorsítja az anyagcserét… Az a fontos, hogy egy megfelelő anyagcsere ritmust érjünk el. Étkezzünk élvezettel, és ne a mennyiségre, hanem a minőségre törekedjünk!

Forrás és teljes riport: sztarportre.hu/biro-ica/

 • Gyermekbőrgyógyászat - szemölcs Vírusos szemölcsök

  A HPV fertőzés során a szemölcs akár spontán visszahúzódhat, azonban minden második-harmadik gyermek esetében a vírus két éven túl is fennmaradhat.

 • mcdsz logo Sztrájkhelyzet a Lagermax -nál

  A Lagermax Autótranszport Kft. budaörsi telephelyén az MCDSZ által létrehozott Sztrájkbizottság 2014. július 7.-én reggel 8-tól figyelmeztető sztrájkot hirdetett meg.

 • MCDSz - Szakszervezet Megújult az MCDSZ honlapja

  A Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete éppen hat éve – 2008 november 29-én – alakult meg.

 • Természetes anyagokkal is gyógyulhatunk?

  A Pomi-T ® angol gyártmányú étrend-kiegészítővel készült vizsgálat eredményeit 2013. júniusában megrendezésre kerülő ASCO-n, a világ legnagyobb klinikai onkológiai kongresszusán mutatták be.