Bíró Ica a Sztárportréban

Biró IcaBíró Ica azt mondja: Nagyon fontos, hogy ne panaszkodjunk. Minden dologban lássuk azt, hogy feladat. A feladatot oldjuk meg tisztességesen, szeretettel. Minden amit kapunk, az nem véletlen – ezekkel a dolgokkal szembesülnünk kell. Ha mi változunk, akkor változik a világ.

A lélek templomát, a testet kell rendbe tenni! Az én fogyó programom is úgy szól, hogy változzunk együtt, testi, lelki, szellemi szinten. Bár sokan dicsértek, de saját magamon is észre vettem, hogy itt-ott vannak titkos zsírok, tehát rajtam is van most 5-6-7 kiló. Most még könnyebb leadnom, úgyhogy elkezdtem egy olyan étkezési folyamatot, ami segít. Azt szokták mondani, hogy 70-80 százalékban az számít, hogy mit fogyasztunk, és a többi 20-30 százalék, hogy mit mozgunk.

Az én életfilozófiám szerint 4 dolog van, ami a motivációt, és a célba érést elősegíti:

– Hogyan gondolom, azaz elhiszem-e, hogy képes vagyok rá.

– Az egészséges táplálkozás.

– A mozgás, mindenki a testalkatának, és a kedvtelésének megfelelően.

– A negyedik pedig, ami még gyorsít, a testápolás.

Egy masszázs felgyorsítja az anyagcserét… Az a fontos, hogy egy megfelelő anyagcsere ritmust érjünk el. Étkezzünk élvezettel, és ne a mennyiségre, hanem a minőségre törekedjünk!

Forrás és teljes riport: sztarportre.hu/biro-ica/

 • Cégkivonat Hiteles cégkivonat igénylése

  Hiteles cégkivonat igénylése sorban állás nélkül Cégkivonatot most már sorban állás nélkül igényelhet pár kattintással. A hatályos elektronikus cégkivonatot általában […]

 • Természetes anyagokkal is gyógyulhatunk?

  A Pomi-T ® angol gyártmányú étrend-kiegészítővel készült vizsgálat eredményeit 2013. júniusában megrendezésre kerülő ASCO-n, a világ legnagyobb klinikai onkológiai kongresszusán mutatták be.

 • weboldal készítés Weboldalak, melyeket szeret a Google

  A keresőoptimalizálás folyamata a weboldal készítés -sel kezdődik. Meg kell felelni a mai technikai elvárásoknak, a Google elvárásainak és természetesen a felhasználók igényeinek.

 • danubius mesekonyv Aki nem hiszi, járjon utána…

  A mesék üzeneteket közvetítenek és utat mutatnak, óriási szerepük lehet nemcsak a gyerekek gyógyításában, ahogy azt manapság egyre gyakrabban halljuk, de a mindennapokban is.