Bíró Ica a Sztárportréban

Biró IcaBíró Ica azt mondja: Nagyon fontos, hogy ne panaszkodjunk. Minden dologban lássuk azt, hogy feladat. A feladatot oldjuk meg tisztességesen, szeretettel. Minden amit kapunk, az nem véletlen – ezekkel a dolgokkal szembesülnünk kell. Ha mi változunk, akkor változik a világ.

A lélek templomát, a testet kell rendbe tenni! Az én fogyó programom is úgy szól, hogy változzunk együtt, testi, lelki, szellemi szinten. Bár sokan dicsértek, de saját magamon is észre vettem, hogy itt-ott vannak titkos zsírok, tehát rajtam is van most 5-6-7 kiló. Most még könnyebb leadnom, úgyhogy elkezdtem egy olyan étkezési folyamatot, ami segít. Azt szokták mondani, hogy 70-80 százalékban az számít, hogy mit fogyasztunk, és a többi 20-30 százalék, hogy mit mozgunk.

Az én életfilozófiám szerint 4 dolog van, ami a motivációt, és a célba érést elősegíti:

– Hogyan gondolom, azaz elhiszem-e, hogy képes vagyok rá.

– Az egészséges táplálkozás.

– A mozgás, mindenki a testalkatának, és a kedvtelésének megfelelően.

– A negyedik pedig, ami még gyorsít, a testápolás.

Egy masszázs felgyorsítja az anyagcserét… Az a fontos, hogy egy megfelelő anyagcsere ritmust érjünk el. Étkezzünk élvezettel, és ne a mennyiségre, hanem a minőségre törekedjünk!

Forrás és teljes riport: sztarportre.hu/biro-ica/

 • True Smile Jam Band A True Smile Jam Band első videóklipje

  Az Érezz szabadon című dal egy könnyed, dallamos, reggae-pop stílusú szám. A videoklipben a főszerepet Bartokos Tamás színész játssza, aki egy olyan integrált színházat vezet ma Magyarországon, ahol épek és sérültek játszanak együtt.

 • Az illem a korral, és korszakokkal sokat változik.

  Zoltán Erika autóvezetés közben is igyekszik megadni a tiszteletet. Amennyiben egy ismert ember szabályokat szeg, azzal magára tudja haragítani az embereket

 • Érettségi felkészítő magyarból Érettségi felkészülés magyarból

  Érdemes felkészítő tanárt választani, és a kiscsoportos felkészítés nyújtja a legtöbb előnyt.

 • Sztárportré Várkonyi András

  Várkonyi András, akit mindenki Vili bácsiként ismer, gyermekkorában is eleven kisfiú volt. Egyszer az óvodából, átmászva a kerítésen hazaszökött, és nagyon örült az épp otthon dolgozó apukájának, aki viszont nem osztozott az örömében.