Csordás Tibor riport

Csordás Tibor Molnár SzabolccsalCsordás Tibornak nagy türelme van. Azt mondja, akár fát is lehet vágni a hátán. Az előadótól a közönség továbbra is a latinos hangulatú dalokat várja, és ezeket meg is kapja. Tibor nem kapkodott, hagyta megérni a dolgokat:

“Először szerettük volna, ha elkészül a ház, utána szerettük volna, ha összeházasodunk. A szándéknyilatkozat már meg volt a részemről, úgyhogy ez meg is fog történni januárban, vagy februárban. Utána valószínűleg egyszer csak apa leszek. Korábban nem fordult meg a fejemben, hogy nekem már kellene gyermek, viszont most így közeledvén a 45 felé, azt gondolom, hogy talán már sokkal türelmesebb tudok majd hozzá lenni, vagy tudom a szó szorosabb értelmében nevelni őt. Nem csak a részese leszek az életének, hanem tudom terelgetni is valamilyen irányban.”

Forrás és a teljes riport: sztarportre.hu

 • Mitsubishi kistraktor A szomszéd kertje zöldebb?

  Nemhogy a kerti munkák nagy részét gyorsan és kényelmesen elvégzem, de a szállítás sem okoz gondot és télen a hólapátot sem fogom elővenni.

 • Ford edge SUV Az új Ford Edge SUV

  A Ford Edge egészíti ki a Ford európai SUV kínálatát. Az Amerikában egyre népszerűbb modell egészíti ki a közepes méretű Kugát és a kis Ecosportot. A Ford egyre intelligensebb és praktikusabb járművekkel jelenik meg a piacon. A Ford Edge Concept szépen megformált, lendületes vonalak határolják.

 • 11 GYÓGYÍTÓ HATÁS

  Sokan nem tudják, hogy milyen fantasztikus egészségjavító és szervezeterősítő hatása van egy-egy orgazmus átélésének. Most bemutatjuk!

 • Harkányi kénes gyógyvíz Reménysugár meddőknek

  A meddőség lassan népbetegség. A gyermekáldásra hiába várók bármit megtennének a siker érdekében, ám egy kézenfekvő, vizsgálatokkal alátámasztott, mellékhatás-mentes módszer sokaknak mégsem jut az eszébe.