Czutor Zoltán gondolatai

Czutor Zoltan - SztárportréCzutor Zoltán gondolatait a Belmondo dalszövegeiből is ismerhetjük, de a zeneszerző-szövegíró, ha valaki kérdezi, szívesen elmondja a véleményét. És én kérdeztem.

Kérdeztem a gyermekkorról: “Soha nem jutott eszembe, hogy baj lehet, hogy én veszélyben vagyok, mert nincsenek ott közvetlenül mellettem a szüleim, pedig én még csak tizenéves vagyok… Az én apám, egy olyan szilárd példakép, és kapaszkodó a mai napig az életemben, hogy szerintem ez segíthetett át, meg az is, hogy én hiszek a Jó Istenben.”

Kérdeztem a moralizálásról: “Azt gondolom, hogy a média megmondói, talán még a politikusoknál is sokkal inkább befolyásolhatják azt, hogy a közgondolkodás milyen irányba megy.”

A Sztárportréban Zoltán olyat is mesélt, amit csak csendben hallgattunk: “Volt egy nagyon meghatározó élményem óvodás koromban, ami egy nagyon nagy tanulság volt: Óvodás voltam, nagycsoportos. Mentünk haza az óvodából, tél volt – emlékszem apukám kezén nagy bőrkesztyű volt. Ment az anyukájával előttünk egy óvodás társam, aki csípőficamos volt. Annak ellenére, hogy én éreztem ennek a súlyát, hogy nyilván egy ilyen családnak sokkal nagyobbak a megpróbáltatásai, ennek ellenére azt gondoltam, hogy az milyen jó hecc, vagy milyen jó hülyeség, hogy én elkezdek kiabálni utána az utcán, hogy csípőficamos-csípőficamos… És akkor megfordult az anyukája, és sírva azt mondta, hogy én nem tehetek róla. Odafordult apám, és adott egy akkora pofont a kesztyűjével, hogy elrepültem, és a télre is azért emlékszem, mert beestem a hóba.”

Forrás: http://sztarportre.hu/czutor-zoltan-2/

 • Artemisinin vegyület Artemisinin

  Az artemisinin hatóanyagot Kínában fedezték fel 1970-ben. Egy malária elleni kutatási kampány során, egy régi kínai gyógynövényrecept alapján izolálták.

 • Az illem a korral, és korszakokkal sokat változik.

  Zoltán Erika autóvezetés közben is igyekszik megadni a tiszteletet. Amennyiben egy ismert ember szabályokat szeg, azzal magára tudja haragítani az embereket

 • Öröm hallik minden felől | Magyar zene

  Természetesen rögtön megszületett bennem a gondolat, hogy kéne egy lemezt csinálni ezeknek a gyönyörű daloknak.

 • Szakszervezet és béremelés Összefogással van esély a béremelésre

  Több munkaadónál is sikeresen zárultak az MCDSz (Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete) bértárgyalásai tudtuk meg honlapjukról.