Egészséges otthon

LakberendezésEgy lakás vagy ház kialakítása során ma már sokan gondolnak az egészséges, a természetes alapú anyagok használatára. Sokan támaszkodnak divatos szellemi irányzatok elveire.

Valóban a tervezés során rendkívül sokféle szempontot érdemes mérlegelni ahhoz, hogy olyan belső vagy külső teret és környezetet alakítsunk ki magunk körül, ami harmonikus, megnyugtató, egészséges környezetet nyújt a számunkra. Hiszen a lakásunk, házunk, otthonunk nem azért van, hogy a bútorainkat tároljuk benne, hanem azért, hogy számunkra pihentető, megnyugtató környezetet, a "feltöltődés" helyét jelentse. Nem mi vagyunk a bútoraink és tárgyainkért, hogy akkor is kerülgessük őket, amikor teljesen fölösleges, hogy adott térben legyenek, vagy még inkább zavaró a jelenlétük, hanem a bútorok, tárgyak vannak értünk. Azért, hogy jól tudjunk dolgozni, máskor meg pihenni.

Egészséges otthon15 év tapasztalatával rendelkező Szén Molnár Tamás belsőépítész megtalálja a lehetséges tárolók helyét, s olyan teret alakít ki, amiben jó lenni, jó hazamenni. Egységes színvilágban, elegáns, nyugodt térré rendezi a legmozgalmasabb helyszíneket is, ha megkérik.

Link: http://szenmolnar.com

 • Artemisinin vegyület Artemisinin

  Az artemisinin hatóanyagot Kínában fedezték fel 1970-ben. Egy malária elleni kutatási kampány során, egy régi kínai gyógynövényrecept alapján izolálták.

 • Europe Crew Academy Egy repülőgép belsejét alakították ki a tanteremben

  Egy valódi repülőgép alkatrészeit felhasználva alakítottak ki tantermet a Europe Crew Academy bázisán Zuglóban.

 • dub zene Jamaica az 1970-es években

  Ritkaságszámba menő zenei ínyencségre számíthatunk március 22-én a Super 8-ban. A DUBlőrök éjszakája a dub kialakulását eleveníti fel.

 • Qoros 3 Sedan A kínai Qoros 3 Sedan Európában

  6 évvel megalakulása után a Qoros autógyár átadta első olyan autóját, melynek vásárlója nem kínai. A Qoros keményen dolgozott azon, hogy a Qoros 3 Sedan, mint prémium kategóriás autó mindenben megfelejen az Európai biztonsági és minőségi szabványoknak.