Egészséges otthon

LakberendezésEgy lakás vagy ház kialakítása során ma már sokan gondolnak az egészséges, a természetes alapú anyagok használatára. Sokan támaszkodnak divatos szellemi irányzatok elveire.

Valóban a tervezés során rendkívül sokféle szempontot érdemes mérlegelni ahhoz, hogy olyan belső vagy külső teret és környezetet alakítsunk ki magunk körül, ami harmonikus, megnyugtató, egészséges környezetet nyújt a számunkra. Hiszen a lakásunk, házunk, otthonunk nem azért van, hogy a bútorainkat tároljuk benne, hanem azért, hogy számunkra pihentető, megnyugtató környezetet, a "feltöltődés" helyét jelentse. Nem mi vagyunk a bútoraink és tárgyainkért, hogy akkor is kerülgessük őket, amikor teljesen fölösleges, hogy adott térben legyenek, vagy még inkább zavaró a jelenlétük, hanem a bútorok, tárgyak vannak értünk. Azért, hogy jól tudjunk dolgozni, máskor meg pihenni.

Egészséges otthon15 év tapasztalatával rendelkező Szén Molnár Tamás belsőépítész megtalálja a lehetséges tárolók helyét, s olyan teret alakít ki, amiben jó lenni, jó hazamenni. Egységes színvilágban, elegáns, nyugodt térré rendezi a legmozgalmasabb helyszíneket is, ha megkérik.

Link: http://szenmolnar.com

 • Wolf Kati a Sztárportréban A Sztárportréban Wolf Kati!

  A Szerelem miért múlsz óta nagyon sok dalom született, de mindig úgy éreztem, hogy azt a katartikus dolgot, ami azzal a dallal megtörtént, csak megközelíteni sikerült.

 • Réz András Réz András a Sztárportréban

  Nagymértékben rajtunk is múlik, hogy a fejünkben fölépített világmodellben hol vannak az árkok, csapdák, szögesdrótok, ejtőző helyek.

 • Bark csónak Mekkora csónak kell horgászáshoz

  Ha horgászásra szeretnénk venni egy csónakot, akkor saját tapasztalatom szerint az egyszemélyes csónakok egy embernek kicsik.

 • Koldush - magyarzene.eu Koldush – Space Rose

  Egyedülálló magyar zenekar a Koldush: kevesen teszik olyan magasra a lécet, mint ők.