Egészséges otthon

LakberendezésEgy lakás vagy ház kialakítása során ma már sokan gondolnak az egészséges, a természetes alapú anyagok használatára. Sokan támaszkodnak divatos szellemi irányzatok elveire.

Valóban a tervezés során rendkívül sokféle szempontot érdemes mérlegelni ahhoz, hogy olyan belső vagy külső teret és környezetet alakítsunk ki magunk körül, ami harmonikus, megnyugtató, egészséges környezetet nyújt a számunkra. Hiszen a lakásunk, házunk, otthonunk nem azért van, hogy a bútorainkat tároljuk benne, hanem azért, hogy számunkra pihentető, megnyugtató környezetet, a "feltöltődés" helyét jelentse. Nem mi vagyunk a bútoraink és tárgyainkért, hogy akkor is kerülgessük őket, amikor teljesen fölösleges, hogy adott térben legyenek, vagy még inkább zavaró a jelenlétük, hanem a bútorok, tárgyak vannak értünk. Azért, hogy jól tudjunk dolgozni, máskor meg pihenni.

Egészséges otthon15 év tapasztalatával rendelkező Szén Molnár Tamás belsőépítész megtalálja a lehetséges tárolók helyét, s olyan teret alakít ki, amiben jó lenni, jó hazamenni. Egységes színvilágban, elegáns, nyugodt térré rendezi a legmozgalmasabb helyszíneket is, ha megkérik.

Link: http://szenmolnar.com

 • aproba SEO célra apróhirdető oldalak

  Jó-e az, ha valaki az apróhirdetések feladásával szerez linket honlapjára? Link-e az a link a Google szemében, amit egy apróhirdető ”gyárt”?

 • Harkányi kénes gyógyvíz Reménysugár meddőknek

  A meddőség lassan népbetegség. A gyermekáldásra hiába várók bármit megtennének a siker érdekében, ám egy kézenfekvő, vizsgálatokkal alátámasztott, mellékhatás-mentes módszer sokaknak mégsem jut az eszébe.

 • Varga Feri - Molnár Szabolcs Varga Feri a Sztárportréban

  A kritika az olyan mint a kontroll láda, vagy a monitor, tehát visszajelzés, és az nagyon fontos.

 • L. L. Junior L.L. Junior

  A Hallgass Hazait magyar zenei műsor adásának vendége volt L.L. Junior. A 15 évesen már platina lemezzel büszkélkedő zenész-énekes mostanában az apai szerepet tanulja.