“Egy helyes, szerethető, bölcs ember”

Gregor BernadettA legutóbbi “Összezárva Friderikusszal” műsor után elég sok negatív cikk jelent meg a médiában Gregor Bernadettről. Természetesen akadnak kivételek, sőt egy zenei blog oldal még némi kritikát is meg mert fogalmazni arról, milyen a mai magyar újságírás. A kép természetesen nem annyira rossz, mivel csak pár felkapott, magát bulvárnak nevező szennylapról van szó, melyek nevét meg sem kell említenünk; gyanítjuk nem sokáig lesznek a csúcson, ha nem képesek az élet szép oldalát is bemutatni. Mi optimisták vagyunk, és hisszük, hogy az emberek a jóra éhesek.

Az ominózus oldal: http://magyarzene.eu/gregor-bernadett/

 • Vállai Krisztián Vállai Krisztián az egyszemélyes zenekar

  Akinek ismerősek e szavak: Santeria, The Play, Long Road az régóta ismeri, de akinek a Cherokee zenekar mond valamit az biztosan tudja kiről van szó.

 • Kamagra Mi az a kamagra

  A kamagra egy szidenafil-citrát tartalmú potencianövelő. Gyártója az Ajanta Pharma.

 • gyógygombák és daganatok Gyógygombák és daganatok

  A gyógygombák daganat ellenes hatását világszerte folyamatosan vizsgálják. A 2013-as évben a Shiitake, a Ganoderma és a Lepketapló gyógygombák emelkednek ki, velük történt a legtöbb kutatás.

 • Václav Klaus: a muszlim bevándorlás elpusztíthatja Európát

  Václav Klaus volt cseh államfő szerint a muszlimok folytatódó tömeges bevándorlása Európába elpusztíthatja a kontinenst, ezért “erőt kell találni magunkban, […]