Éjszaka a szomszédját gyilkolja… Sülysáp

Sülysápi maffia

Sülysápi maffiaKontárkodás, engedély nélküli szerviz üzemeltetés, testi sértés, rongálás,  állatkínzás, csendháborítás.. és ki tudja még mit követhet el a hatóságok szeme láttára… és mindezt Magyarországon, pontosabban Sülysápon egy vállalkozózó.

Na azért mindez nem olyan meglepő, főként azok számára akik átélték a rendszerváltás első éveit. (Gyanítom vállalkozónk színesfém kereskedőként kezdte.) Abban azért mindenki reménykedett, hogy azóta a családok, személyek elleni zaklatás talán büntethető és a kezdeti nagy “szabadságot” kihasználó maffiózók mára kicsit kifehérítették tevékenységüket. Máshol is vannak olyan vidéki helyek, ahol évtizedes lemaradással küzdenek, na de ennyire.

Judit nem tudta, hogy országunk ilyen fekete pontjait jobb messze elkerülni (honnan tudhatta volna) és 9 éve házat vásárolt a településen. Azóta Őt üldözik, zaklatják, mert szóvá merte tenni, hogy szomszédja éjjel is hangosan “szervizel”.  (Szerintetek mit szokás autós berkekben éjjel bontani?)

“Éjszakai fűrészelés, állandó hangzavar, folyamatos fenyegetések. Egy család hétköznapjai…” A többi a videóban.

Természetesen ez egy durván kirívó eset, és remélhetőleg nem csak a vállalkozó, de a neki falazók és “ügyfelei” is megkapják büntetésüket.

Részletesebb leírás: magyarnarancs.hu/nem-embernek-valo-videk-83698/

Ja