kommunikációLÉGY A TOPPON!

Légy a Toppon!

Cikkek, hírek, információk

Életképes szaknévsorok

szaknévsorKezdetben az Interneten való megjelenés mindössze presztizs kérdés volt és az információ átadás egyik módja azoknak akikkel már kapcsolatba kerültünk. A névkártyára rátettük az Internet elérést és ezzel le is volt tudva a dolog. Később az Internet mint hirdetési felület kezdett egyre népszerűbb lenni, ehhez azonban meg kellett találni az adott weboldalt, információt. Ekkor jelentek meg a különböző médiák, szaknévsorok és településenkénti oldalak, majd később a keresőprogramok.

Ma célzott hirdetések, hirdetési oldalak, katalógusok, közösségi portálok és a keresők (Google) szolgálják azt a célt, hogy vállalkozásunkat megtalálják a világhálón. A céges adatbázisok, szaknévsorok ma is jó lehetőséget adnak elsősorban azoknak akik:

– kevés pénzzel rendelkeznek ahhoz, hogy oldalukat megfelelően kereső optimalizálják,
– kevés pénzzel rendelkeznek ahhoz, hogy oldalukat hírdessék
– nem rendelkeznek honlappal, de szeretnének megjelenni az Interneten.

Számukra ideális megoldás egy jól működő cégkeresőben, szaknévsorban való megjelenés, ahol önálló felületen adhatnak tájékoztatást szolgáltatásaikról, jeleníthetik meg elérhetőségi adataikat viszonylag könnyen megtalálható formában. A jól kivitelezett szaknévsor oldal esetében egy adott vállalkozás nem csak a szaknévsor portálon belül található meg, hanem közvetlenül regisztrálásra kerül a Google keresőben is.

szaknévsor.eu