Életképes szaknévsorok

szaknévsorKezdetben az Interneten való megjelenés mindössze presztizs kérdés volt és az információ átadás egyik módja azoknak akikkel már kapcsolatba kerültünk. A névkártyára rátettük az Internet elérést és ezzel le is volt tudva a dolog. Később az Internet mint hirdetési felület kezdett egyre népszerűbb lenni, ehhez azonban meg kellett találni az adott weboldalt, információt. Ekkor jelentek meg a különböző médiák, szaknévsorok és településenkénti oldalak, majd később a keresőprogramok.

Ma célzott hirdetések, hirdetési oldalak, katalógusok, közösségi portálok és a keresők (Google) szolgálják azt a célt, hogy vállalkozásunkat megtalálják a világhálón. A céges adatbázisok, szaknévsorok ma is jó lehetőséget adnak elsősorban azoknak akik:

– kevés pénzzel rendelkeznek ahhoz, hogy oldalukat megfelelően kereső optimalizálják,
– kevés pénzzel rendelkeznek ahhoz, hogy oldalukat hírdessék
– nem rendelkeznek honlappal, de szeretnének megjelenni az Interneten.

Számukra ideális megoldás egy jól működő cégkeresőben, szaknévsorban való megjelenés, ahol önálló felületen adhatnak tájékoztatást szolgáltatásaikról, jeleníthetik meg elérhetőségi adataikat viszonylag könnyen megtalálható formában. A jól kivitelezett szaknévsor oldal esetében egy adott vállalkozás nem csak a szaknévsor portálon belül található meg, hanem közvetlenül regisztrálásra kerül a Google keresőben is.

szaknévsor.eu

 • Artemisinin vegyület Artemisinin

  Az artemisinin hatóanyagot Kínában fedezték fel 1970-ben. Egy malária elleni kutatási kampány során, egy régi kínai gyógynövényrecept alapján izolálták.

 • Tesco Megalakult a Tescós Dolgozók Szakszervezete

  A Tesco-nál dolgozók közül sokan megelégelték, hogy tehetetlen szemlélői mindazon munkahelyi anomáliáknak, melyek kiszolgáltatott helyzetbe hozzák őket.

 • Soma Mamagésa A Sztárportréban Soma Mamagésa!

  A beszélgetés első gondolata, hogy rend vagy káosz van körülöttünk a világban!?

 • cadillac ats coupe Cadillac ATS

  Amerikában pár napja mutatták be az új Cadillec -et. A General Motors Európában is forgalmazni kívánja az ATS modellt, és reményeik szerint sikerül labdába rúgniuk a német, brit és japán konkurensekkel szemben.