Elegáns metál színek az esküvői meghívókon

Larisdesign esküvőA metál színek csillogása nem kerülte el az esküvői meghívókat tervező grafikusok figyelmét sem. A vibráló árnyalatoknak köszönhetően az év legkívánatosabb trendjévé válik az esküvői meghívókon. Népszerűségét csak fokozza, hogy bármilyen színnel könnyen kombinálható. A csillogó varázs bármilyen papírtípuson kiválóan érvényesül, látványosan kiemeli a különböző betűtípusokat és mintákat is.
A LarisDesign oldalain különböző stílusú esküvői meghívókkal találkozhatunk. Figyelik a világból érkező új divatot és igyekeznek mindig egy lépéssel a konkurencia előtt haladni. Kínálatukban a meghívók mellett találsz címkéket, ülésrendet, menükártyákat és bármilyen más nyomtatványt. Egyedi értesítő tervezése is lehetséges.

Részletek: eskuvoi-meghivo.hu

További esküvői szolgáltatások: esküvő.info

 • Nyugdij40 népszavazás Nőszervezetek a női egyenjogúság ellen

  A nőszervezetek ezzel gyakorlatilag elismerték, hogy a nők különlegesebb bánásmódot igényelnek, lévén a gyengébbik nemhez tartoznak. Ez legalizálja azt a rossz munkáltatói gyakorlatot is miszerint a nők kevesebb bért kapnak ugyanazon munkáért.

 • Qoros 3 Sedan A kínai Qoros 3 Sedan Európában

  6 évvel megalakulása után a Qoros autógyár átadta első olyan autóját, melynek vásárlója nem kínai. A Qoros keményen dolgozott azon, hogy a Qoros 3 Sedan, mint prémium kategóriás autó mindenben megfelejen az Európai biztonsági és minőségi szabványoknak.

 • Lányi Lala a Toppon Lányi Lala a Sztárportréban

  Most tart ott az élete, ahol akkor tartott volna, ha nem kezd el hivatásszerűen a zenéléssel foglalkozni.

 • Gyermekbőrgyógyász - szemölcs Tájékoztató az atopiás dermatitisről

  A betegség krónikusan fennálló bőrgyulladást jelent, amely bőrszárazsággal, intenzív viszketéssel, gyakori fellángolásokkal jár. A fizikai és emocionális stressz ronthat a […]