Fizetnek ha lomtalaníthatnak

LomtalanításA lomtalanítás nem a lomok elszállításáról szól. Sokszor egy -egy helyiség, vagy egy nagyobb terület teljes kiürítését jelenti. A tulajdonos természetesen az értékeket lomtalanítás előtt elviszi, értékesíti, de rengeteg újrahasznosítható, így értékkel bíró dolog marad még (melyeket egy hagyaték felvásárló sem visz el). A legfőbb cél, hogy szinte minden újra fel legyen használva. (Kivéve a veszélyes hulladékok, azok szakszerű megsemmisítéséről kell gondoskodnunk.)

Leginkább vidéki ingatlanok esetében igaz, hogy még tulajdonosuk sem méri fel mennyi érték marad, melyet a legtöbb ember szemétnek tekint és kidobná. Talán tudja is hogy értékes, de csak egyenként minimális összegekért lehetne értékesíteni úgy, hogy az nem érné meg. Esetleg egy -egy tárgy annyira elhasználódott, hogy felújítva érdekelne bárkit is.

Érdemes tehát lomtalanításkor utánajárni, mivel már Magyarországon is léteznek “kincsvadászok”, akik nem pézt kérnek, hogy lomtalanítsanak, hanem pénzt fizetnek hogy lomtalaníthassanak.

Részletek: lomtalanítás.info

 • Sülysápi maffia Éjszaka a szomszédját gyilkolja… Sülysáp

  Kontárkodás, engedély nélküli szerviz üzemeltetés, testi sértés, rongálás,  állatkínzás, csendháborítás.. és ki tudja még mit követhet el a hatóságok szeme […]

 • Windows 8.1 – Legyen óvatos, mire telepíti!

  „Folyamatos kék halál lehet a következménye annak, ha valaki néhány éves Intel hardverre kíván Windows 8.1-et telepíteni – tájékoztat a HWSW szerkesztősége – az idén kiadott operációs rendszerrel ugyanis számos, amúgy kiválóan használható platform támogatását szüntette meg a gyártó.

 • Tesco sztrájk Nem lesz sztrájk a Tesconál

  Bár Én remélem lesz, de úgy tűnik a dolgozókat mindenki csak hülyíti, pedig lenne miből bért emelni.

 • Vida Jenny magyar zene Vida Jenny – Love

  Vida Jenny személyében, egy új előadóval bővült a magyar popzenei paletta. Retro hangulatú debütáló dala, a “Love” több zenei stílust ötvöz magába.