Az új Ford Edge SUV

Ford edge SUVA Ford Edge egészíti ki a Ford európai SUV kínálatát. Az Amerikában egyre népszerűbb modell egészíti ki a közepes méretű Kugát és a kis Ecosportot.

Los Angelesben mutatták be a Ford Edge Concept modellt, mely során az európaiak is betekintést nyerhettek a nagyméretű SUV technológiai és formai kidolgozásába.

A Ford gépjárművek egyre népszerűbbek Európában. A nagy Európai “piacvezető” Wolksvagen nem heverte ki a gazdasági válságot, a további költségcsökkentések pedig a minőség rovására mehetnek, így szabad az út a rohamléptekkel fejlesztő Ford előtt. A SUV piaci részesedése a várakozások szerint az Európai piacokon is  hamarosan eléri a 22 százalékot.

A Ford egyre intelligensebb és praktikusabb járművekkel jelenik meg a piacon. A Teljesen Automatizált Parkolási Rendszer prototípusa egyetlen gombnyomásra, sőt távirányítással is képes megoldani a parkolást. Ultrahangos érzékelői segítségével a rendszer a merőleges parkolóhelyeket is azonosítja, és akár önállóan is kiáll a szűk parkolóhelyről. Az akadályelkerülő rendszerek további finomítása is folytatódik.

2014 Ford Edge SUVA Ford Edge Concept szépen megformált, lendületes vonalak határolják. Egyszerrre kelt tiszteletet parancsoló erőteljes benyomást, mégis sportos “fittség” jellemzi. A karosszéria sok apró trükköt is rejt, mint az aktív hűtőrács és a légelvezetők.

A Ford Edge műszerfalát, a középkonzolt és az ajtópaneleket kézzel varrott Nubuk bőrborítás fedi, a hangvezérlésű Ford SYNC rendszerhez 10 colos központi érintőképernyő kapcsolódik, a mechanikus sebességváltókar a dinamikus vonalvezetésű középkonzolon kapott helyet.

Ford Edge SUV

 • Összesen 22 észak-koreai indul majd a téli olimpián

  Három sportág öt versenyszámában összesen 22 észak-koreai sportoló vesz részt a február 9-én kezdődő phjongcshangi téli olimpián. Thomas Bach, a […]

 • szaknévsor Életképes szaknévsorok

  Ideális megoldás egy jól működő cégkeresőben, szaknévsorban való megjelenés, ahol önálló felületen adhatnak tájékoztatást szolgáltatásaikról, jeleníthetik meg elérhetőségi adataikat viszonylag könnyen megtalálható formában.

 • Vincze Lilla Vincze Lilla interjú

  A komolyabb témák sem maradtak ki. Ha ennyire sikeres volt, miért oszlott fel az akkor extrém népszerű Napoleon Boulevard? Később miért álltak újra össze és mit terveznek?

 • Kerekerdő Élménypark Debrecen Kerekerdő Élménypark

  A debreceni Kerekerdő Élménypark a régió egyetlen korhatárok nélküli kalandparkja.