Gyógygombák és daganatok

gyógygombák és daganatokGyógygombák, melyek bizonyítottan jótékony hatásúak lehetnek daganatos betegségek kiegészítő terápiájaként:

1. Shiitake gyógygomba (Lentinula edodes),
2. Murill gyógygomba (Agaricus blazei),
3. Lepketapló gomba (Tramates versicolor)
4. Maitake gyógygomba (Grifola fondosa),
5. Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum),
6. Hernyógomba (Cordyceps sinesis)

A gyógygombák daganat ellenes hatását világszerte folyamatosan vizsgálják. A 2013-as évben a Shiitake, a Ganoderma és a Lepketapló gyógygombák emelkednek ki, velük történt a legtöbb kutatás.

Ma már Japánban kétféle β-glükánt, a kresztint és lentinant engedéllyel rendelkező gyógyszerként használják gyomorrák kezelésére, mely elgondolkodtató tény.

Ha pontosan szeretné tudni, milyen új klinikai eredmények születtek a gyógygombákkal kapcsolatban az elmúlt évben, olvassák el a Gombakirályon megjelent teljes cikket:

http://gombakiraly.hu/gyogygombak-es-daganatok-2013/

 • Zöldség tartósítás Zöldségek és gyümölcsök tartósítása

  Számos epidemiológiai vizsgálatban mutatták ki a növényi alapú étrend szív- és érrendszeri betegségekben és a rákos megbetegedések megelőzésben kifejtett védő hatását.

 • Nemcsak a 20 éveseké!

  Kedvezmények, árengedmények, speciális csomagok és szívélyes fogadtatás várja az élet szépségeire nyitott ezüstkorú kirándulókat, örökifjú vendégeket Dél-Dunántúlon.

 • Ford edge SUV Az új Ford Edge SUV

  A Ford Edge egészíti ki a Ford európai SUV kínálatát. Az Amerikában egyre népszerűbb modell egészíti ki a közepes méretű Kugát és a kis Ecosportot. A Ford egyre intelligensebb és praktikusabb járművekkel jelenik meg a piacon. A Ford Edge Concept szépen megformált, lendületes vonalak határolják.

 • Mitsubishi kistraktor A szomszéd kertje zöldebb?

  Nemhogy a kerti munkák nagy részét gyorsan és kényelmesen elvégzem, de a szállítás sem okoz gondot és télen a hólapátot sem fogom elővenni.