Hiteles cégkivonat igénylése

CégkivonatHiteles cégkivonat igénylése sorban állás nélkül

Cégkivonatot most már sorban állás nélkül igényelhet pár kattintással. A hatályos elektronikus cégkivonatot általában minden ügyintézésnél elfogadnak, általában csak pályázatokhoz szokott kelleni száraz bélyegzős cégkivonat. A cégdokumentum 30 napig érvényes. A közhiteles cégkivonaton, és közhiteles cégmásolaton szerepel csak az Igazságügyi Minisztérium pecsétje, amit postai küldeményként juttatunk el Önöknek.

Elektronikus cégkivonat rendelés esetén sikeres bankkártyás fizetés után azonnal megkapják email címükre, illetve átutalás esetén pedig 1 órán belül. Természetesen, ha leigazolják, azonnal megküldjük a cégdokumentumot. Rendszerünk automata, a nap 24 órájában letölthet cégkivonatot angol, német, francia, és orosz nyelven is. A cégdokumentumokat alapból rendelkezésünkre állnak a különböző nyelveken, nem mi fordíttatjuk. Külföldi ügyintézéshez válasszák a közhiteles cégkivonatot, mert általában csak az fogadják el. Ügyintézés előtt javasoljuk kérdezzék meg melyik cégkivonatra van szükségük, mert előfordulhat hogy elektronikus formában is elfogadják.

Igénylés és részletek: hitelescegkivonat.com

 

 • Nemcsak a 20 éveseké!

  Kedvezmények, árengedmények, speciális csomagok és szívélyes fogadtatás várja az élet szépségeire nyitott ezüstkorú kirándulókat, örökifjú vendégeket Dél-Dunántúlon.

 • Tesco sztrájk Nem lesz sztrájk a Tesconál

  Bár Én remélem lesz, de úgy tűnik a dolgozókat mindenki csak hülyíti, pedig lenne miből bért emelni.

 • Csordás Tibor A Sztárportréban Csordás Tibor!

  A lelkemnek nem lenne jó, ha valami olyat csinálnék, ami neki fájna. „Én tényleg sokáig válogattam, és azért vettem el […]

 • Égi Kávéház Égi Kávéház

  Tavasztól egy zenei produkcióval szeretnék több helyen bemutatni az Égi kávéházat, és bebizonyítani, hogy az irodalmi ikonokat nem kell a könyvtár csendjébe zárni.