Hiteles cégkivonat igénylése

CégkivonatHiteles cégkivonat igénylése sorban állás nélkül

Cégkivonatot most már sorban állás nélkül igényelhet pár kattintással. A hatályos elektronikus cégkivonatot általában minden ügyintézésnél elfogadnak, általában csak pályázatokhoz szokott kelleni száraz bélyegzős cégkivonat. A cégdokumentum 30 napig érvényes. A közhiteles cégkivonaton, és közhiteles cégmásolaton szerepel csak az Igazságügyi Minisztérium pecsétje, amit postai küldeményként juttatunk el Önöknek.

Elektronikus cégkivonat rendelés esetén sikeres bankkártyás fizetés után azonnal megkapják email címükre, illetve átutalás esetén pedig 1 órán belül. Természetesen, ha leigazolják, azonnal megküldjük a cégdokumentumot. Rendszerünk automata, a nap 24 órájában letölthet cégkivonatot angol, német, francia, és orosz nyelven is. A cégdokumentumokat alapból rendelkezésünkre állnak a különböző nyelveken, nem mi fordíttatjuk. Külföldi ügyintézéshez válasszák a közhiteles cégkivonatot, mert általában csak az fogadják el. Ügyintézés előtt javasoljuk kérdezzék meg melyik cégkivonatra van szükségük, mert előfordulhat hogy elektronikus formában is elfogadják.

Igénylés és részletek: hitelescegkivonat.com

 

 • Vida Jenny magyar zene Vida Jenny – Love

  Vida Jenny személyében, egy új előadóval bővült a magyar popzenei paletta. Retro hangulatú debütáló dala, a “Love” több zenei stílust ötvöz magába.

 • Qoros 3 Sedan A kínai Qoros 3 Sedan Európában

  6 évvel megalakulása után a Qoros autógyár átadta első olyan autóját, melynek vásárlója nem kínai. A Qoros keményen dolgozott azon, hogy a Qoros 3 Sedan, mint prémium kategóriás autó mindenben megfelejen az Európai biztonsági és minőségi szabványoknak.

 • Tesco Megalakult a Tescós Dolgozók Szakszervezete

  A Tesco-nál dolgozók közül sokan megelégelték, hogy tehetetlen szemlélői mindazon munkahelyi anomáliáknak, melyek kiszolgáltatott helyzetbe hozzák őket.

 • Belépő a korlátlan mozgás birodalmába

  Az ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS egy olyan sportbérlet, mellyel az országban több száz sportlétesítményben korlátlanul, mozoghatsz, havi átalánydíjért.