kommunikációLÉGY A TOPPON!

Légy a Toppon!

Cikkek, hírek, információk

Hiteles cégkivonat letöltés kényelmesen, 2-3 perc alatt!

Belegondolt már, hogy hány és hány olyan ügye lehet, amit hiteles cégkivonat nélkül nem tud elintézni?

Megeshet, hogy pénz és időmegtakarítás szempontjából METRO-kártyát igényelne, hogy egyszerre, egy helyen tudjon megvenni mindent, ami például az iroda fenntartásához szükséges. Ehhez is elengedhetetlen a cégkivonat beszerzése.

Eleve az iroda bérlése, vagy magának az ingatlannak a megvásárlása sem intézhető el hatályos cégkivonat nélkül. A legalapvetőbb számviteli feltételek teljesítéséhez, például a készpénzbevételi vagy -kifizetési számlatömb, egyszerűsített számla vagy nyugtatömb vásárlásakor is elkérheti Öntől a nyomtatványbolt eladója a cégkivonatot.

Tegyük fel, hogy a munkatársainak, alkalmazottainak céges mobiltelefont és persze autót is szeretne adni a hatékonyabb munkavégzés érdekében. Az autó adásvételi szerződése, levizsgáztatása, eredetigazolása, a telefonok megvásárlása és a mobilhálózat szolgáltatójával kötendő szerződések mind-mind igénylik a hatályos, papíralapú vagy elektronikus cégkivonat kiállítását.

Természetesen nemcsak a saját céges ügyeinek intézésekor lehet szüksége cégkivonatra, hanem akkor is, ha le akarja ellenőrizni potenciális üzletfeleit. Ha Ön felelős cégvezető, üzletember, nyilván még a szerződés aláírása előtt szeretne meggyőződni arról, hogy leendő üzleti partnere hiteles és megbízható, biztos lábakon álló, működőképes üzletet, vállalkozást visz. A saját és cége érdeke is azt diktálja, hogy a rendelkezésére álljon az aktuális cégadat.

cégkivonatEl akarja kerülni a magas stressz-faktorral járó sorban állást, várakozást?

Legközelebb a www.cegkivonatmost.hu oldaláról rendelje meg a cégkivonatot!

 Az ingyenes cégkivonatot nagy valószínűséggel nem fogják elfogadni az ügyintézés során. Sok esetben kizárólag a 30 napnál nem régebbi cégkivonat alkalmas az ügyintézéshez. Oldalunkról letöltött cégadatok tartalmazzák a hatályos adatokat, így a hivatali ügyintézés során garantáltan elégedetten és eredményesen távozhat a pulttól.

Keressen minket bizalommal, a www.cegkivonatmost.hu támogató hátteret nyújt Önnek a stresszmentes, kényelmes és hatékony ügyintézéséhez.

Hívását a 70/288-6799 –es telefonszámon várjuk