Hőszigetelő bevonat, ami a penészt is megszünteti!

A hideg, a fűtési szezon beköszöntével visszatérő probléma lehet a penész. Ez azonban nemcsak esztétikai és épületszerkezeti gond, hanem nagyon komoly légúti megbetegedésekhez vezet, mint például az asztmához. Mivel a beltéri levegő minősége komoly hatással van az egészségünkre, és a komfortérzetünkre is, a penészesedés megszüntetésével foglalkozni kell. Erre jelenthet megoldást egy beltéri hőszigetelő bevonat, ami a penészt is megszünteti, ráadásul csak 1mm vékony – a HP4.

A HP4 beltéri diszperziós hővisszaverő bevonat egy magyar fejlesztésű és gyártású anyag, mely kitűnő hővisszaverő képességgel rendelkezik. Ez a hővisszaverő anyag más elven működik, mint a közismert szigetelő anyagok. A sugárzó hő 80-85%-át visszaveri, és akár 30%-al csökkenhet a fűtési és hűtési költség. A HP4 ideális a falak belső hőszigetelésére, különösen a panel- és téglaépületeknél, ott ahol a vízpára lecsapódása penészesedést okozhat, és minden nem megfelelően szigetelt épületnél. Beltéri vakolatra, gipszkartonra, betonfelületekre, fémre, fára, üvegre és műanyagra is felhordható. Felhordása egyszerű és gyors. A legolcsóbb hőszigetelés, és télen is egyszerűen kivitelezhető.

hp4

Természetesen az olvasottak után felmerülhet a kérdés, hogy vajon ez a termék valóban hatásos-e, hiszen oly sokan ígértek már tökéletes megoldást, és tele van az internet penészedés elleni módszerekkel! A HP4 termék több éve a piacon van, így már bizonyított.

További részletek itt.