Így lomtalanítunk mi

Lomtalanítás végeA legtöbb lomtalanítás esetében ( ami nem csak 1-2 darabról szól), előzetesen felmérést végzünk, ami azt jelenti, hogy megpróbáljuk megbecsülni hány fordulóval tudjuk megoldani az elszállítást, hány nap alatt végzünk, ill., hány fővel tudjuk megoldani. Ezek alapján mondunk egy hozzávetőleges árat. Általában hárman vonulunk fel, de ha nagyon szükséges akkor négyen.

Nem mindegy, hányan megyünk, mert a rakodók átlagos napidíja 6-7 óra munkára 8000 Ft/fő, amit a munka díjából kell kigazdálkodni.

A megbeszélt napon tehát hárman felvonulunk és hozzálátunk. Sokszor a csomagolás is a mi feladatunk, ami nem baj, mert ha a megrendelő végzi akkor ő nem szelektál, mindent ami a kezéhez kerül berakja a zsákba.

Forrás: http://lomtalanítás.info/igy-lomtalanitunk-mi/

 • True Smile Jam Band A True Smile Jam Band első videóklipje

  Az Érezz szabadon című dal egy könnyed, dallamos, reggae-pop stílusú szám. A videoklipben a főszerepet Bartokos Tamás színész játssza, aki egy olyan integrált színházat vezet ma Magyarországon, ahol épek és sérültek játszanak együtt.

 • Fizetnek ha lomtalaníthatnak

  Érdemes lomtalanításkor utánajárni, mivel már Magyarországon is léteznek “kincsvadászok”, akik nem pézt kérnek, hogy lomtalanítsanak, hanem pénzt fizetnek hogy lomtalaníthassanak.

 • Edzés helyett fát hasogatnak a rászorulóknak

  Szombathelyen két edzőterem tagjai lelkesedésből felaprítják a tűzifát azoknak, akik maguk már nem képesek rá. Ez a funkcionális edzés, nem az elülső támaszmérleg, meg a mászókán bohóckodás!

 • Cocotia CocoTia nem pihen

  Sorra érkeznek tőle a különlegesebbnél különlegesebb dalok. A több százezres nézettséget hozó zenei klipek, mint a Speed of Light és […]