Így lomtalanítunk mi

Lomtalanítás végeA legtöbb lomtalanítás esetében ( ami nem csak 1-2 darabról szól), előzetesen felmérést végzünk, ami azt jelenti, hogy megpróbáljuk megbecsülni hány fordulóval tudjuk megoldani az elszállítást, hány nap alatt végzünk, ill., hány fővel tudjuk megoldani. Ezek alapján mondunk egy hozzávetőleges árat. Általában hárman vonulunk fel, de ha nagyon szükséges akkor négyen.

Nem mindegy, hányan megyünk, mert a rakodók átlagos napidíja 6-7 óra munkára 8000 Ft/fő, amit a munka díjából kell kigazdálkodni.

A megbeszélt napon tehát hárman felvonulunk és hozzálátunk. Sokszor a csomagolás is a mi feladatunk, ami nem baj, mert ha a megrendelő végzi akkor ő nem szelektál, mindent ami a kezéhez kerül berakja a zsákba.

Forrás: http://lomtalanítás.info/igy-lomtalanitunk-mi/

 • Csordás Tibor Molnár Szabolccsal Csordás Tibor riport

  Csordás Tibornak nagy türelme van. Azt mondja, akár fát is lehet vágni a hátán. Az előadótól a közönség továbbra is a latinos hangulatú dalokat várja, és ezeket meg is kapja.

 • mcdsz logo Sztrájkhelyzet a Lagermax -nál

  A Lagermax Autótranszport Kft. budaörsi telephelyén az MCDSZ által létrehozott Sztrájkbizottság 2014. július 7.-én reggel 8-tól figyelmeztető sztrájkot hirdetett meg.

 • L. L. Junior L.L. Junior

  A Hallgass Hazait magyar zenei műsor adásának vendége volt L.L. Junior. A 15 évesen már platina lemezzel büszkélkedő zenész-énekes mostanában az apai szerepet tanulja.

 • Sülysápi maffia Éjszaka a szomszédját gyilkolja… Sülysáp

  Kontárkodás, engedély nélküli szerviz üzemeltetés, testi sértés, rongálás,  állatkínzás, csendháborítás.. és ki tudja még mit követhet el a hatóságok szeme […]