Ihos József leginkább népszórakoztató

Ihos JózsefIhos József azt mondja, ő leginkább népszórakoztató. “Megtörtént amit mondok, és megdöbbentő. Nem sértő, mert emberi. Azért emberi, mert ilyen a világ. Egy valaki helyett el kellett mennem fellépni, egyet kértem az illetőtől, hogy szóljon le a helyszínre, hogy megy valaki helyette. Nem szólt le – nekem azt mondta leszól. Megérkeztem, és bekopogtam az igazgató asszonyhoz báli ruhában, mint helyettes. Kinyitja az ajtót, megnéz engem, elsápad, a szájához kapja a kezét: Jesszusom Ihos Úr! Maga még él? – Ennyire nagy a felejtési ráta.

Az önismeretnek egy nagyon fontos része az önirónia. Amerikában egyszer voltam egy olyan órán, ahol önismereti órát tartottak, és az volt a feladat, hogy írj magadról egy paródiát. Ez azért jó, mert ahhoz, hogy te paródiát tudj írni magadról, ismerni kell a gyengéidet, a vélt hibáidat…

Nincs a humorban reménytelen helyzet: Egy építési vállalkozó elvitt a munkásainak fellépni Brazíliába. A fellépés helye majdnem az őserdő volt, és nem volt hangosítás, csak egy beszélőke. Kiabáltam rekeszeken állva, hogy gyertek közelebb, itt van Kató Néni Magyarországról. Ahogy közelebb jöttek, egy pár percig még próbáltam jópofizni, utána egyszer csak azt vettem észre, hogy távolodnak tőlem, szinte sietnek el tőlem. Hátranéztem, és láttam, hogy mögöttem történik valami: Az őserdőnek abból a részéből jöttek ki bennszülöttek erre a hangra. Körbeálltak, néztek rám, és azt vettem észre, hogy mosolyognak.

A teljes riport: sztarportre.hu

 • Kamagra Mi az a kamagra

  A kamagra egy szidenafil-citrát tartalmú potencianövelő. Gyártója az Ajanta Pharma.

 • Kerekerdő Élménypark Debrecen Kerekerdő Élménypark

  A debreceni Kerekerdő Élménypark a régió egyetlen korhatárok nélküli kalandparkja.

 • Spitzer Gyöngyi Soma Beszélgetés Spitzer Gyöngyi Somával

  Öngyógyító technikákról írta nyolcadik könyvét Spitzer Gyöngyi Soma. Úgy véli, hogy csak az van zavarban, akiben zavar van.

 • Félelmetes tűzijáték És azt meséltem már, hogy….

  Minden tűzijátéknak saját története van. Az “első”, a “legnagyobb”, a “legszebb helyen lőtt”… és így tovább.
  Nemrég sikeresen bővítettem ezt a listát a “legfélelmetesebb” alkategóriával.