Ihos József leginkább népszórakoztató

Ihos JózsefIhos József azt mondja, ő leginkább népszórakoztató. “Megtörtént amit mondok, és megdöbbentő. Nem sértő, mert emberi. Azért emberi, mert ilyen a világ. Egy valaki helyett el kellett mennem fellépni, egyet kértem az illetőtől, hogy szóljon le a helyszínre, hogy megy valaki helyette. Nem szólt le – nekem azt mondta leszól. Megérkeztem, és bekopogtam az igazgató asszonyhoz báli ruhában, mint helyettes. Kinyitja az ajtót, megnéz engem, elsápad, a szájához kapja a kezét: Jesszusom Ihos Úr! Maga még él? – Ennyire nagy a felejtési ráta.

Az önismeretnek egy nagyon fontos része az önirónia. Amerikában egyszer voltam egy olyan órán, ahol önismereti órát tartottak, és az volt a feladat, hogy írj magadról egy paródiát. Ez azért jó, mert ahhoz, hogy te paródiát tudj írni magadról, ismerni kell a gyengéidet, a vélt hibáidat…

Nincs a humorban reménytelen helyzet: Egy építési vállalkozó elvitt a munkásainak fellépni Brazíliába. A fellépés helye majdnem az őserdő volt, és nem volt hangosítás, csak egy beszélőke. Kiabáltam rekeszeken állva, hogy gyertek közelebb, itt van Kató Néni Magyarországról. Ahogy közelebb jöttek, egy pár percig még próbáltam jópofizni, utána egyszer csak azt vettem észre, hogy távolodnak tőlem, szinte sietnek el tőlem. Hátranéztem, és láttam, hogy mögöttem történik valami: Az őserdőnek abból a részéből jöttek ki bennszülöttek erre a hangra. Körbeálltak, néztek rám, és azt vettem észre, hogy mosolyognak.

A teljes riport: sztarportre.hu

 • Vida Jenny magyar zene Vida Jenny – Love

  Vida Jenny személyében, egy új előadóval bővült a magyar popzenei paletta. Retro hangulatú debütáló dala, a “Love” több zenei stílust ötvöz magába.

 • oculus rift Hamarosan érkezik az Oculus Rift

  2016 a virtuális valóság első éve lesz. A VR szemüvegek legjobban várt képviselője az Oculus Rift az idei év első negyed évében debütál.

 • L. L. Junior L.L. Junior

  A Hallgass Hazait magyar zenei műsor adásának vendége volt L.L. Junior. A 15 évesen már platina lemezzel büszkélkedő zenész-énekes mostanában az apai szerepet tanulja.

 • Tóth Gabi - zene A Sztárportréban Tóth Gabi!

  Nagyon ritkán van rémálmom, de akkor ki tudok belőle jönni, mielőtt megtörténne az a rossz rész.