Szeretném, ha elhinnéd, hogy jó vagy, szerethető vagy!

Párkapcsolati tanácsadásEgyediségünkben van tökéletességünk. Éppen az egyediségünk az, amiért biztosan társra találhatunk, hiszen a sokaságban mindenki számára ott vannak azok, akik erre a fajta egyediségre vágynak. A kirakós játék melléjük illő darabjára. Már csak az a dolgunk, hogy tudatos és ösztönös kommunikációnkkal is önmagunkat közvetítsük kifelé. Ez akkor sikerül hitelesen, ha tudjuk, kik vagyunk. Addig csak tétova jeleket adunk, ezekre tétova válaszokat kapunk.

Önmagad kiteljesítésében adnak segítséget a konzultációk. Kiteljesítésben, nem megváltoztatásban. Hiszen önmagadhoz keresel párt, nem egy elképzelt, ideális személyhez.

Magad helyett csak korábbi viselkedésmintáidat kell feladnod, amelyek akadályoznak abban, hogy önmagad légy.

Ahhoz, hogy felnőttként vehess részt egy igazi társkapcsolatban (párkapcsolatban), a magad életét irányítani tudó felnőtt személyiséggé kell válnod. Ekkor kaphatsz magad mellé társul valakit, aki kész erre. Ennek a felnőtt magabiztos, saját sorsát alakító személyiségnek megtalálásához adnak segítséget a konzultációk. Együtt megtaláljuk, mi nehezíti meg, hogy megéljük, ami már régen a miénk. Nem teremtünk új személyiséget, csak lecsupaszítjuk tökéletes önmagunkról a ránk telepedett és már-már sajátunknak érzett félelmeket, szorongásokat, viselkedésmintákat.

Senki nem tehet boldoggá, amíg magadban nincs boldogság. Amint azonban elkészült a mű, eljön, akinek be kell teljesítenie, ki kell egészítenie.

Orbán Nóra párkapcsolati tanácsadóOrbán Nóra
párkapcsolati szakértő, coach, mediátor, tréner
www.kulcsakapcsolathoz.hu

 

Mentés

 • oculus rift Hamarosan érkezik az Oculus Rift

  2016 a virtuális valóság első éve lesz. A VR szemüvegek legjobban várt képviselője az Oculus Rift az idei év első negyed évében debütál.

 • Nemcsak a 20 éveseké!

  Kedvezmények, árengedmények, speciális csomagok és szívélyes fogadtatás várja az élet szépségeire nyitott ezüstkorú kirándulókat, örökifjú vendégeket Dél-Dunántúlon.

 • Cégkivonat Hiteles cégkivonat igénylése

  Hiteles cégkivonat igénylése sorban állás nélkül Cégkivonatot most már sorban állás nélkül igényelhet pár kattintással. A hatályos elektronikus cégkivonatot általában […]

 • P. Mobil Farkasok Völgye a P. Mobiltól

  Az idén 45 éve működő formáció, a P. Mobile tagjai közül már öten az égi zenekarban játszanak – mondja a zenekarvezető, ezért is volt fontos új anyagot készíteni.