A kavitációs hőgenerátor magyar fejlesztői

Kavitációs hőgenerátorA kavitációs hőgenerátor fejlesztésével, a világ minden országában jelenleg is sok feltaláló foglalkozik, több-kevesebb sikerrel.

A teljesség felsorolása nélkül, három magyar feltalálót mutatunk be.

1. Kardos Péter. az általa 2011-ben bemutatott kazánt egy 8 kW-os villanymotor működteti, és az újítás jelentősége abban áll, hogy a kazán háromszor annyi hőenergiát állít elő, mint amennyit a villanymotor elfogyaszt.

2. Beri Imre: a Monorierdőn élő nyugdíjas villanyszerelő mester saját műhelyében, egyszerű anyagokból maga állította össze kavitációs hőgenerátorát. A mintadarabot a saját házának temperáló fűtésére használja.

3. Fábián József: a CES kavitációs hőgenerátort 7 év kutató és fejlesztő munka eredményeként 2013. szeptember 06-án mutatta be a nyilvánosság előtt Fábián József. 20 év világ- és magyar szabadalommal védett termékről van szó, melynek engedélyeztetése most van folyamatban.

http://gazszamlanelkul.hu/kavitacios-hogenerator-magyar-fejlesztoi/

 • TESCO zárva Újra zárva lehet vasárnap néhány Tesco

  Bár a dolgozók többsége hangoztatja, hogy nem örül a vasárnapi nyitva tartásnak, csak néhány dolgozó gondolja ezt komolyan.

 • Toyota Harrier 2014 Toyota Harrier autók

  A Toyota Harrier TRD Sportivo Concept egy aerodinamikus karosszéria készletet kapott, ami tartalmaz egy első spoilert, két hátsó spoilert és az új oldalsó szoknyákat.

 • Kerekerdő Élménypark Debrecen Kerekerdő Élménypark

  A debreceni Kerekerdő Élménypark a régió egyetlen korhatárok nélküli kalandparkja.

 • civet coffee Macska ürülékből készül a kávé

  Érdekes módon készül a világ legdrágábbnak tartott kávéja, a Kopi Luwak. A civet macska által megemésztett kávé végtermékét használja alapanyagul.