A kavitációs hőgenerátor magyar fejlesztői

Kavitációs hőgenerátorA kavitációs hőgenerátor fejlesztésével, a világ minden országában jelenleg is sok feltaláló foglalkozik, több-kevesebb sikerrel.

A teljesség felsorolása nélkül, három magyar feltalálót mutatunk be.

1. Kardos Péter. az általa 2011-ben bemutatott kazánt egy 8 kW-os villanymotor működteti, és az újítás jelentősége abban áll, hogy a kazán háromszor annyi hőenergiát állít elő, mint amennyit a villanymotor elfogyaszt.

2. Beri Imre: a Monorierdőn élő nyugdíjas villanyszerelő mester saját műhelyében, egyszerű anyagokból maga állította össze kavitációs hőgenerátorát. A mintadarabot a saját házának temperáló fűtésére használja.

3. Fábián József: a CES kavitációs hőgenerátort 7 év kutató és fejlesztő munka eredményeként 2013. szeptember 06-án mutatta be a nyilvánosság előtt Fábián József. 20 év világ- és magyar szabadalommal védett termékről van szó, melynek engedélyeztetése most van folyamatban.

http://gazszamlanelkul.hu/kavitacios-hogenerator-magyar-fejlesztoi/

 • Érettségi felkészítő magyarból Érettségi felkészülés magyarból

  Érdemes felkészítő tanárt választani, és a kiscsoportos felkészítés nyújtja a legtöbb előnyt.

 • nyerdmeg Nyerd meg

  Játssz és nyerj. Erre buzdít a nyerdmeg.com oldala. Sok nyereményjáték és nyeremény vár. Csak néhány az éppen megnyerhető nyeremények közül: […]

 • Csordás Tibor A Sztárportréban Csordás Tibor!

  A lelkemnek nem lenne jó, ha valami olyat csinálnék, ami neki fájna. „Én tényleg sokáig válogattam, és azért vettem el […]

 • Fizetnek ha lomtalaníthatnak

  Érdemes lomtalanításkor utánajárni, mivel már Magyarországon is léteznek “kincsvadászok”, akik nem pézt kérnek, hogy lomtalanítsanak, hanem pénzt fizetnek hogy lomtalaníthassanak.