A kavitációs hőgenerátor magyar fejlesztői

Kavitációs hőgenerátorA kavitációs hőgenerátor fejlesztésével, a világ minden országában jelenleg is sok feltaláló foglalkozik, több-kevesebb sikerrel.

A teljesség felsorolása nélkül, három magyar feltalálót mutatunk be.

1. Kardos Péter. az általa 2011-ben bemutatott kazánt egy 8 kW-os villanymotor működteti, és az újítás jelentősége abban áll, hogy a kazán háromszor annyi hőenergiát állít elő, mint amennyit a villanymotor elfogyaszt.

2. Beri Imre: a Monorierdőn élő nyugdíjas villanyszerelő mester saját műhelyében, egyszerű anyagokból maga állította össze kavitációs hőgenerátorát. A mintadarabot a saját házának temperáló fűtésére használja.

3. Fábián József: a CES kavitációs hőgenerátort 7 év kutató és fejlesztő munka eredményeként 2013. szeptember 06-án mutatta be a nyilvánosság előtt Fábián József. 20 év világ- és magyar szabadalommal védett termékről van szó, melynek engedélyeztetése most van folyamatban.

http://gazszamlanelkul.hu/kavitacios-hogenerator-magyar-fejlesztoi/

 • Harkányi kénes gyógyvíz Reménysugár meddőknek

  A meddőség lassan népbetegség. A gyermekáldásra hiába várók bármit megtennének a siker érdekében, ám egy kézenfekvő, vizsgálatokkal alátámasztott, mellékhatás-mentes módszer sokaknak mégsem jut az eszébe.

 • Cocotia CocoTia nem pihen

  Sorra érkeznek tőle a különlegesebbnél különlegesebb dalok. A több százezres nézettséget hozó zenei klipek, mint a Speed of Light és […]

 • Gregor Bernadett Friderikusz Sándor “Egy helyes, szerethető, bölcs ember”

  A legutóbbi “Összezárva Friderikusszal” műsor után elég sok negatív cikk jelent meg a médiában. Természetesen akadnak kivételek.

 • Vass Gábor színművész A Sztárportréban Vass Gábor színművész!

  “Egészen komolyan vehetően szegény család sarja vagyok, tehát ha jól emlékszem Anyám első ötletére villanyszerelő akartam lenni, mert akkor gyorsan kereső ember lehetek.”