Lángokban állt egy Soroksári úti raktárépület – 45 tűzoltó oltotta el a hatalmas tüzet – videó

A tűzoltók szerda délelőtt eloltották a tüzet a főváros IX. kerületében, a Soroksári útnál, a Dandár utcában álló raktárban.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, az ötemeletes épület – amely korábban malomként üzemelt – legalsó szintjén élelmiszerraktár volt. A tégla borítású, de belül faszerkezetű épületet 45 tűzoltó, 13 gépjárművel oltotta….
Részletek: Lángokban állt egy Soroksári úti raktárépület – 45 tűzoltó oltotta el a hatalmas tüzet – videó

 • Brexit: lesz vámmegállapodás Nagy-Britannia és az Európai Unió között

  A brit üzleti minisztérium vezetője szerint lesz vámmegállapodás Nagy-Britannia és az Európai Unió között a brit EU-tagság megszűnése után. Greg […]

 • Patinás Lámpa Patinás Lámpa a Zeneakadémián

  A Zeneakadémia Nagyterme korai vasbeton építészetünk kiemelkedő szecessziós alkotása. 2012 őszétől a leszerelt réz lámpatestek felújítását a Patinás Lámpa Kft üzemében 13 szakember végezte Károlyi Csaba tulajdonos szakértő felügyeletével.

 • Debreczeni Zita a mexikói tengerparton sétál át 2018-ba

  Debreczeni Zita nem itthon tölti a szilvesztert: a barátjával együtt Mexikóba utazott, ahonnan most egy újabb szexi fotót osztott meg […]

 • Sztárportré Várkonyi András

  Várkonyi András, akit mindenki Vili bácsiként ismer, gyermekkorában is eleven kisfiú volt. Egyszer az óvodából, átmászva a kerítésen hazaszökött, és nagyon örült az épp otthon dolgozó apukájának, aki viszont nem osztozott az örömében.