Lego

lego játékA LEGO története a harmincas években kezdődött. 1947 -óta készülnek a ma is ismert műanyag játékok. A játék legfőbb újdonsága az volt, hogy a többnyire négyszögletes építőelemek tetején „bütykök” helyezkedtek el, aljuk pedig lyukas volt. Ezzel az eljárással az egészen kis gyermekek is könnyen össze tudták őket nyomni, épp annyira, hogy ne essenek szét, de könnyen szét lehessen őket szedni.Mára szinte nincs olyan dolog, amit ne lehetne megépíteni Legóból a több mint 10 ezer féle alkatrész segítségével. A Lego tökéletes ajándék kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

Lego webáruház

 • danubius mesekonyv Aki nem hiszi, járjon utána…

  A mesék üzeneteket közvetítenek és utat mutatnak, óriási szerepük lehet nemcsak a gyerekek gyógyításában, ahogy azt manapság egyre gyakrabban halljuk, de a mindennapokban is.

 • szaknévsor Életképes szaknévsorok

  Ideális megoldás egy jól működő cégkeresőben, szaknévsorban való megjelenés, ahol önálló felületen adhatnak tájékoztatást szolgáltatásaikról, jeleníthetik meg elérhetőségi adataikat viszonylag könnyen megtalálható formában.

 • Toyota Harrier 2014 Toyota Harrier autók

  A Toyota Harrier TRD Sportivo Concept egy aerodinamikus karosszéria készletet kapott, ami tartalmaz egy első spoilert, két hátsó spoilert és az új oldalsó szoknyákat.

 • "Szerencsés majom" – Majka Sebestyén Balázsról "áradozott"

  Elvesztette a meccset, büntetésből olyan dolgokat kellett mondania, amihez nem igazán fűlött a foga. Majka és Sebestyén Balázs fogadást kötött: […]