Megújult az MCDSZ honlapja

MCDSz - SzakszervezetA Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete hat éve – 2008 november 29-én – alakult meg. A 2008-as világválság hazai hatásait érzékelve az alapítók megelégelték, hogy az akkori gazdasági válság legnagyobb vesztesei ismét a munkavállalók lettek.

Az MCDSz az utóbbi időszak legdinamikusabban fejlődő szakszervezete. Nem véletlenül, hiszen már a kezdetek óta erőteljesen dolgozott azon, hogy felkészült, elismert szakértőkkel valóban képes legyen megvédeni a dolgozók érdekeit (ha kell akár a bíróságon is). A tagság növekedésének másik oka, hogy egyre több dolgozó tapasztalja meg; egy szakszervezet nem attól jó, hogy sört és virslit osztogat, hanem attól, hogy egy szolidaritáson alapuló közösséget épít. “Az MCDSz felismerte azt is, ahhoz, hogy csökkenteni lehessen a dolgozók kiszolgáltatottságát és javuljanak élet- és munkakörülményeik, olyan szakszervezetre van szükség, amelynek aktív tagjai és tisztségviselői nem a „Mit ad a szakszervezet”, hanem „Mit tudunk közösen elérni” kérdésre közösségbe szerveződve adják meg a választ.”

Az MCDSz megújult honlapja mobil eszközökre optimalizáltan is elérhető: mcdsz.hu

 • Mohikán lemezbemutató

  Zenéjük derűs, már-már vidám dallamokba csomagolja a – lehet, hogy nem minden hallgató számára észrevehetően – fajsúlyos mondanivalót!

 • eMAG Black Friday Lejáratta magát az eMag ?

  Összességében dicséretes, az áruház “kezdeményezése”. Ne felejtsük, ez az első ilyen akciójuk és nem könnyű rá felkészülni. A kommunikáción majd javítanak.

 • Zöldség tartósítás Zöldségek és gyümölcsök tartósítása

  Számos epidemiológiai vizsgálatban mutatták ki a növényi alapú étrend szív- és érrendszeri betegségekben és a rákos megbetegedések megelőzésben kifejtett védő hatását.

 • Kautzky Armand Szakmai alázat és odaadás – Kautzky Armand.

  Az arány, az erény. A túlzás az káros minden téren, mert olyan irányba tereli az embert, ami már nem jó – vallja Kautzky Armand.