Megújult az MCDSZ honlapja

MCDSz - SzakszervezetA Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete hat éve – 2008 november 29-én – alakult meg. A 2008-as világválság hazai hatásait érzékelve az alapítók megelégelték, hogy az akkori gazdasági válság legnagyobb vesztesei ismét a munkavállalók lettek.

Az MCDSz az utóbbi időszak legdinamikusabban fejlődő szakszervezete. Nem véletlenül, hiszen már a kezdetek óta erőteljesen dolgozott azon, hogy felkészült, elismert szakértőkkel valóban képes legyen megvédeni a dolgozók érdekeit (ha kell akár a bíróságon is). A tagság növekedésének másik oka, hogy egyre több dolgozó tapasztalja meg; egy szakszervezet nem attól jó, hogy sört és virslit osztogat, hanem attól, hogy egy szolidaritáson alapuló közösséget épít. “Az MCDSz felismerte azt is, ahhoz, hogy csökkenteni lehessen a dolgozók kiszolgáltatottságát és javuljanak élet- és munkakörülményeik, olyan szakszervezetre van szükség, amelynek aktív tagjai és tisztségviselői nem a „Mit ad a szakszervezet”, hanem „Mit tudunk közösen elérni” kérdésre közösségbe szerveződve adják meg a választ.”

Az MCDSz megújult honlapja mobil eszközökre optimalizáltan is elérhető: mcdsz.hu

 • Hőszigetelő bevonat, ami a penészt is megszünteti!

  A hideg, a fűtési szezon beköszöntével visszatérő probléma lehet a penész. Ez azonban nemcsak esztétikai és épületszerkezeti gond, hanem nagyon komoly légúti megbetegedésekhez vezet.

 • Csini leszel Izületi fájdalom ellen természetes módszerekkel

  Az izületi gyulladás, porckopás hazánkban már szinte népbetegségnek számít, a statisztikák szerint a lakosság 15%- ának keseríti meg a mindennapjait.

 • Vádat emelnek a Magyar Nemzeti Arcvonal ügyében

  Vádat emel a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) nevű szervezet ügyében hétfőn a Fővárosi Főügyészség – közölte a fővárosi főügyészhelyettes az […]

 • Patinás Lámpa Patinás Lámpa a Zeneakadémián

  A Zeneakadémia Nagyterme korai vasbeton építészetünk kiemelkedő szecessziós alkotása. 2012 őszétől a leszerelt réz lámpatestek felújítását a Patinás Lámpa Kft üzemében 13 szakember végezte Károlyi Csaba tulajdonos szakértő felügyeletével.