Mi lett a Maksa Híradóval?

Maksa ZoltánSokan teszik fel a kérdést: Mi lett a Maksa Híradóval? Megszűnt? A kérdésre maga Maksa Zoltán adja meg a választ: Nem szűnt meg, átköltözött a Rádió Kabaréba. Rádiós műfaj lett belőle.

A népszerű humorista a híreiben az „iszonyatos bulvárnyomort” állítja pellengérre. Egy példát is rögtönöz magáról, hogy milyen szalagcímmel lehetne felhívni a figyelmet: „Maksa Zoltán minden nap megveri gyermekét! – és aztán utána a 12. oldalon: Sakkban!”

A női közönségről nagyon jó véleménnyel van. Nőnapon három fellépése is volt, Mezőkövesden például 450 hölgy volt jelen és csodálatos hangulatot sikerült kialakítani. „A takarítónő szerint elsöprő volt a siker.”

Sok mindenben segít a mosoly és a tolerancia, ezt neki is meg kellett tanulnia, mert meglehetősen forrófejű volt. Az a sok reakció, ami abból ered, hogy az ember azt kapja vissza, amit kisugároz, mind megtanította arra, hogyan viselkedjen.

Nagyon szeret vidékre menni, teljesen más érzése van ott, mint a fővárosban.

„Tetszik ez a fajta egyszerű, normális, tiszta, becsületes gondolkodás. Az, hogy van egy adott térség, ahol vannak adott lehetőségek, és abból mindig megpróbálják a maximumot kihozni, és nem adják fel a humort…”

 Hofi Géza emlékére íródott önálló estjének elképesztő sikere van, aminek különlegessége, hogy Hofi Géza műsorainak külsőségeit átmentette, így született a Konyha-Show. „Ami külön öröm, hogy látta Hofi Géza felesége is, és kiment a felénél könnyes szemmel, mert azt mondta, nagyon emlékeztette Gézára.”

 /Fekete Timi/

A teljes Sztárportré riport meghallgatható:
https://www.youtube.com/watch?v=MOmlVy4lF-I

 • L. L. Junior L.L. Junior

  A Hallgass Hazait magyar zenei műsor adásának vendége volt L.L. Junior. A 15 évesen már platina lemezzel büszkélkedő zenész-énekes mostanában az apai szerepet tanulja.

 • Youtube konvertálás Hogyan konvertáljunk Youtube videókat mp3 formátumba?

  A program használata nagyon egyszerű, mindössze két lépésből áll. Sem regisztrációra, sem letöltésre nincs szükség, azonnal, online konvertálhatunk bármit.

 • Csordás Tibor A Sztárportréban Csordás Tibor!

  A lelkemnek nem lenne jó, ha valami olyat csinálnék, ami neki fájna. „Én tényleg sokáig válogattam, és azért vettem el […]

 • oculus rift Hamarosan érkezik az Oculus Rift

  2016 a virtuális valóság első éve lesz. A VR szemüvegek legjobban várt képviselője az Oculus Rift az idei év első negyed évében debütál.