Mi lett a Maksa Híradóval?

Maksa ZoltánSokan teszik fel a kérdést: Mi lett a Maksa Híradóval? Megszűnt? A kérdésre maga Maksa Zoltán adja meg a választ: Nem szűnt meg, átköltözött a Rádió Kabaréba. Rádiós műfaj lett belőle.

A népszerű humorista a híreiben az „iszonyatos bulvárnyomort” állítja pellengérre. Egy példát is rögtönöz magáról, hogy milyen szalagcímmel lehetne felhívni a figyelmet: „Maksa Zoltán minden nap megveri gyermekét! – és aztán utána a 12. oldalon: Sakkban!”

A női közönségről nagyon jó véleménnyel van. Nőnapon három fellépése is volt, Mezőkövesden például 450 hölgy volt jelen és csodálatos hangulatot sikerült kialakítani. „A takarítónő szerint elsöprő volt a siker.”

Sok mindenben segít a mosoly és a tolerancia, ezt neki is meg kellett tanulnia, mert meglehetősen forrófejű volt. Az a sok reakció, ami abból ered, hogy az ember azt kapja vissza, amit kisugároz, mind megtanította arra, hogyan viselkedjen.

Nagyon szeret vidékre menni, teljesen más érzése van ott, mint a fővárosban.

„Tetszik ez a fajta egyszerű, normális, tiszta, becsületes gondolkodás. Az, hogy van egy adott térség, ahol vannak adott lehetőségek, és abból mindig megpróbálják a maximumot kihozni, és nem adják fel a humort…”

 Hofi Géza emlékére íródott önálló estjének elképesztő sikere van, aminek különlegessége, hogy Hofi Géza műsorainak külsőségeit átmentette, így született a Konyha-Show. „Ami külön öröm, hogy látta Hofi Géza felesége is, és kiment a felénél könnyes szemmel, mert azt mondta, nagyon emlékeztette Gézára.”

 /Fekete Timi/

A teljes Sztárportré riport meghallgatható:
https://www.youtube.com/watch?v=MOmlVy4lF-I

 • Cocotia CocoTia nem pihen

  Sorra érkeznek tőle a különlegesebbnél különlegesebb dalok. A több százezres nézettséget hozó zenei klipek, mint a Speed of Light és […]

 • Náksi Attila Hallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor!

  A rádiós műsor következő vendégei: Náksi Attila és Melon! Náksi Attila lemezlovas, producer és zenebohóc. A zeneipar mindkét oldalán áll, a kiadói és az előadói oldalt is képviseli.

 • Ihos József Ihos József a Sztárportréban

  Közel 60 évesen kellett újra felépítenie mindent, de amíg tudja, hogy egészséges és tud a világért tenni, addig ez a lényeg és nem a pénz.

 • A DNS és számítógépes adataink

  Hogyan lehetne minél több információt minél kisebb helyen tárolni? A DNS (dezoxiribonukleinsav) lehet a megoldás.