Minden akciós újság egy helyen

AkciókAkciók hátán akciók!

Szeretjük az akciókat, hiszen miért költenénk többet, mint amennyit muszáj. Aki ügyes sokat spórolhat. Nincs azonban egyszerű feladata, hisz:

  • Ki az aki képes eligazodni a sok árengedmény közt, megmondani mit, hol és mikor érdemes megvenni?
  • Ki képes megmondani, hogy egy akció valóban akció, vagy csak egy csekély árengedmény?
  • Ki tudja, hogy ami az egyik helyen 50 % kedvezménnyel van, az a másik helyen bár csak 20 % kedvezménnyel vásárolható, mégis olcsóbb?

A postaládánkba bedobott szórólapokat böngésszük, de nagyon minimális áruház ajánlata jut így el hozzánk, ráadásul a neten kényelmesebb lenne át bogarászni az akciókat. Eddig ez szinte lehetetlen volt annak, aki nem időmilliomos. Most egyetlen helyen közel 100 üzlet, köztük a legnagyobbak aktuális akciós újságjai találhatóak meg, köszönhetően az ujsagomat.hu csapatának.

Nem csak az “akció vadászoknak” célszerű felkeresniük az oldalt. Aki egy nagyobb bevásárlás, beruházás előtt áll, annak is érdemes előbb tájékozódnia, hátha valahol éppen akciósan tudja megejteni beszerzését.

Csak példaként néhány áruház, melyek akciós újságjai megtalálhatóak az oldalon: Penny Market, Tesco, Lidl, Aldi, Metro, Auchan, Spar, Coop, CBA, Euronics, Media Markt, Jysk, Obi, Ikea, Praktiker, Hervis, DM, Rossmann, Pepco.

ujsagomat.hu