Népszerűek a használt Japán kistraktorok

Japánban a kisgazdaságok komoly támogatást kapnak, a traktorokat pedig évi 50 – 60 óránál nem használják többet, akkor is csak rotációs munkára. A használt kistraktorok ezért már 500 – 1000 üzemóra után exportálásra kerülnek. Ráadásul a kistraktor gyártásban is élen jár Japán, mivel régóta igény van ezen gépekre, míg nyugaton a neves gyártók inkább a nagy gazdaságok kiszolgálására helyezték a hangsúlyt. Vagyis a Japánból importált használt kistraktorok minőségben és árban verhetetlenek a piacon. Sokszor megbízhatóbb egy használt Japán kistraktor mint egy ismeretlen gyártó új gépe.

Tatabányától nem messze Tarjánban a főút mellet a község végén, Héreg felé felemelő látvány fogadja a gazdákat. A kistraktorok egymás mellet sorakozva várják új gazdáikat, munkára készen, legtöbbjük talajmaróval ellátva.

Egy kis ízelítő a látványból:

 

Honlap:  http://hasznaltjapantraktor.hu

 • Égi Kávéház Égi Kávéház

  Tavasztól egy zenei produkcióval szeretnék több helyen bemutatni az Égi kávéházat, és bebizonyítani, hogy az irodalmi ikonokat nem kell a könyvtár csendjébe zárni.

 • Kavitációs hőgenerátor A kavitációs hőgenerátor magyar fejlesztői

  A kavitációs hőgenerátor fejlesztésével, a világ minden országában jelenleg is sok feltaláló foglalkozik, több-kevesebb sikerrel. A teljesség felsorolása nélkül, három magyar feltalálót mutatunk be.

 • Tesco Megalakult a Tescós Dolgozók Szakszervezete

  A Tesco-nál dolgozók közül sokan megelégelték, hogy tehetetlen szemlélői mindazon munkahelyi anomáliáknak, melyek kiszolgáltatott helyzetbe hozzák őket.

 • mcdsz logo Sztrájkhelyzet a Lagermax -nál

  A Lagermax Autótranszport Kft. budaörsi telephelyén az MCDSZ által létrehozott Sztrájkbizottság 2014. július 7.-én reggel 8-tól figyelmeztető sztrájkot hirdetett meg.