kommunikációLÉGY A TOPPON!

Légy a Toppon!

Cikkek, hírek, információk

Nincs szükség a betegekre

SportNemzetünk felemelkedésének alapja; az erős, munkaképes  és magyarságára büszke nép. Kormányunk kimagaslóan sikeres, és a meghirdetett munkalapú társadalom egyre inkább működőképes.

Sokan még nem képesek elfogadni, hogy a siker érdekében némi áldozatot is meg kell hoznunk. Pontosabban: nincs szükségünk inaktív nyugdíjasokra, túlképzett, a termelésben szükségtelen személyekre és beteg emberekre. Az ellenzék felháborodása a Honvéd kórház esetében egy újabb hisztéria. Nem veszik észre, hogy a többség érdekében csökkentenünk kell az inaktívak számát, ráadásul ezzel komoly költségeket is megtakarítunk.

Gondoljunk csak bele mekkora összegbe kerül a dolgozó emberek pénzéből a betegek ellátása úgy, hogy ezen pénz nagy része nemhogy nem térül meg, de várhatóan csak még több összeget emészt fel. Ez ugyanígy igaz az oktatásra és a nyugdíjasok ellátására (a migránsokról már nem is beszélve). Kevés ember tart el túl sokat. Könnyen belátható, hogy ez nem tartható.

A fentiekből talán érthető, miért oly fontos a sport, miért elengedhetetlen, hogy minden egyes településünk rendelkezzen megfelelő létesítményekkel.