Tahitian noni juice

noni juiceA noni juice hatásait nemcsak azok fogják érezni, akik betegségben szenvednek, de az egészségesek számára is rengeteg előnyt tartogat. Ahhoz, hogy szervezetünket megvédjük a káros hatásoktól, extra gondoskodást kell biztosítanunk neki. A noni juice mindennapos fogyasztásával kellő mennyiségű antioxidánshoz jutunk, ami sejtszinten akadályozza meg a betegségek kifejlődését. A már megindult káros folyamatokat is vissza tudja fordítani, köszönhetően a növényekben csak nagyon ritkán megtalálható anyagoknak, az iridoidoknak. A tahitian noni juice segítségével a fertőzésekkel is leszámolhatunk. Elpusztítja a baktériumokat, gombákat és vírusokat, természetes gyulladáscsökkentőként működik.

Link: http://nonijuice.biomax.hu

 • Miller Zoltán a Sztárportré műsorában Sztárportré Miller Zoltánnal

  Miller Zoltánra a Szomszédok című sorozatból is emlékezhetünk: Julcsi, azaz Ábel Anita párja lett.

 • Népszerűek a használt Japán kistraktorok

  Tatabányától nem messze Tarjánban a főút mellet a község végén, Héreg felé felemelő látvány fogadja a gazdákat: kistraktorok egymás mellet sorakozva.

 • Duende klip Klip-ősbemutató szerelmeseknek

  „A klippel az a célunk, hogy minél több pár realizálja, milyen fontos egy kapcsolat, és mutassa ki érzéseit a másik fél iránt, hívhassa fel figyelmét a ma jellemző párkapcsolati mentalitás buktatóira, veszélyeire – ahogy ez dalunk szövegéből is kiderül.”

 • Bosch szakszervezet Béremelést kér a szakszervezet a Boschtól

  Az MCDSz több, mint egy hónapja benyújtotta béremelési javaslatát.
  Válasz nem érkezett rá, ezért a szakszervezet aláírásgyűjtést szervez.