Ő csak egy ember, aki dumál

Aranyosi Péter a Sztárportréban

Aranyosi Péter a SztárportrébanAranyosi Péter nem tartja magát humoristának, neki a nagy elődök voltak a humoristák, akikre annyira felnézett. Ő csak egy ember, aki dumál. Érzékeny ember, könnyen megbántódik kis dolgokon is, és nehezen lendül át a sérelmeken, de ezt a Rák jegyének tudja be, mint ahogyan azt is, hogy imádja a barátait, ő az, aki rendszeresen „összerántja” a társaságot.

Két rossz szokása van, egyik a kóla, de próbálja korlátozni a fogyasztását napi fél literre. A másik, a legrosszabb szokása a mozgáshiányos életmód. Semmiféle sportot nem űz, neki az a fitness, ha kijár a kertjébe kicsit kapálgatni, kicsit füvet nyírni.

Molnár Szabolcs - Sztárportré

Magát depressziósnak tartja, mégpedig olyan fajta depressziósnak, aki pörög teljes erőből, dumál, csak hogy ne legyen körülötte csend. „Tehát magammal nem akarok maradni, inkább felmegyek a színpadra és akkor kitombolom magamat.”

Egy jó tulajdonságára azonban fényt derít: Nagyon gondoskodó családapa, aki mindig bevásárolni jár és ezt imádja is. Több áruházlánc feltehetné őt az emblémájára, mert rendszeresen jár, és mindig tudja, hogy mi az ami akciós.

http://sztarportre.hu/aranyosi-peter/