A kínai Qoros 3 Sedan Európában

6 évvel megalakulása után a Qoros autógyár átadta első olyan autóját, melynek vásárlója nem kínai. A Qoros keményen dolgozott azon, hogy a Qoros 3 Sedan, mint prémium kategóriás autó mindenben megfelejen az Európai biztonsági és minőségi szabványoknak. A modell elnyerte az öt csillagot az Euro NCAP töréstesztjén is.

Qoros 3 SedanAz autót egyenlőre kínában és Európában értékesítik. Olyan beszállítóik vannak, mint a Harman, Continental, Bosch, Getrag, TRW. A futóműfejlesztéseket az a Klaus Schmidt vezette, akit a BMW M Gmbh-tól csábítottak át, az egyik alelnök pedig korábban a VW America elnöke volt.
A német hatás a külsőn is látszik.

A Qoros 3 sedan motortere

.

.

A Qoros folyamatosan keresi Dealer -eit, azon szakembereket akik számára első az ügyfél, elkötelezettek a minőség iránt, és osztoznának a Qoros sikerében:
qorosauto.com/en/becomeadealer

 • gyógygombák és daganatok Gyógygombák és daganatok

  A gyógygombák daganat ellenes hatását világszerte folyamatosan vizsgálják. A 2013-as évben a Shiitake, a Ganoderma és a Lepketapló gyógygombák emelkednek ki, velük történt a legtöbb kutatás.

 • szaknévsor Életképes szaknévsorok

  Ideális megoldás egy jól működő cégkeresőben, szaknévsorban való megjelenés, ahol önálló felületen adhatnak tájékoztatást szolgáltatásaikról, jeleníthetik meg elérhetőségi adataikat viszonylag könnyen megtalálható formában.

 • Vastag Csaba Vastag Csaba kinézte magának a hétfőt

  Vannak akik szerint addig kell ütni a vasat, amíg az izzik. Csaba szerint azért kell ütni a vasat, hogy izzon.

 • Horváth Ákos csikung Csung Jüan Csikung egészségmegőrzés

  A Csung Jüan Csikung nagyon hatásos egészségmegőrző- helyreállító rendszer. De vajon mi lehet a titka ennek az ősi több ezer éves rendszernek? A csikung gyakorlatok edzik a fizikai testet, erősítik a szellemet és fejlesztik az energiarendszert.