A kínai Qoros 3 Sedan Európában

6 évvel megalakulása után a Qoros autógyár átadta első olyan autóját, melynek vásárlója nem kínai. A Qoros keményen dolgozott azon, hogy a Qoros 3 Sedan, mint prémium kategóriás autó mindenben megfelejen az Európai biztonsági és minőségi szabványoknak. A modell elnyerte az öt csillagot az Euro NCAP töréstesztjén is.

Qoros 3 SedanAz autót egyenlőre kínában és Európában értékesítik. Olyan beszállítóik vannak, mint a Harman, Continental, Bosch, Getrag, TRW. A futóműfejlesztéseket az a Klaus Schmidt vezette, akit a BMW M Gmbh-tól csábítottak át, az egyik alelnök pedig korábban a VW America elnöke volt.
A német hatás a külsőn is látszik.

A Qoros 3 sedan motortere

.

.

A Qoros folyamatosan keresi Dealer -eit, azon szakembereket akik számára első az ügyfél, elkötelezettek a minőség iránt, és osztoznának a Qoros sikerében:
qorosauto.com/en/becomeadealer

 • Rácz Gergő a barátságról Rácz Gergő a barátságról

  Azt hiszem, anélkül, hogy baráti kapcsolatai lennének az embernek, nehéz lehet létezni. – Állítja Rácz Gergő

 • Ikrek fürdése A legaranyosabb videó

  Újszülött ikrek ölelik egymást egy nyugtató fürdőzés alkalmával. A videót már az első héten több mint 6 millióan nézték meg.

 • mcdsz logo Sztrájkhelyzet a Lagermax -nál

  A Lagermax Autótranszport Kft. budaörsi telephelyén az MCDSZ által létrehozott Sztrájkbizottság 2014. július 7.-én reggel 8-tól figyelmeztető sztrájkot hirdetett meg.

 • Youtube konvertálás Hogyan konvertáljunk Youtube videókat mp3 formátumba?

  A program használata nagyon egyszerű, mindössze két lépésből áll. Sem regisztrációra, sem letöltésre nincs szükség, azonnal, online konvertálhatunk bármit.