Szakmai alázat és odaadás – Kautzky Armand.

Kautzky ArmandSzakmai alázat és odaadás nélkül nincs semmi, semmiféle munkát nem érdemes elkezdeni alázat nélkül – vallja Kautzky Armand.

Úgy gondolja, hogy a világunk egy tökéletes egész, amiben a környezettudatosság is pontosan erre figyelmeztet, hogy részei vagyunk ennek az egységnek. Azt látja, hogy többen csak élnek bele a világba öntudatosan. „Én azt a világot mondom tökéletesnek, ami az ember nélkül van. Az ember, amikor tökéletesíteni próbálja, azzal teszi tönkre.”

A közönséggel, a kollégákkal, a háttérben dolgozó emberekkel is egyformán alázatos – a színház is egy tökéletes rendszer, amiben mindenkinek megvan a saját helye.

Az arány, az erény. A túlzás az káros minden téren, mert olyan irányba tereli az embert, ami már nem jó. Fontosnak tartja, és ezt tanítja is, hogy ki kell alakuljon az emberekben egy egészséges énkép, meg kell találnunk magunkban a hibákat, de a szépet is, és ez utóbbit kell hangsúlyozni.

A teljes riport megtekinthető: http://sztarportre.hu/kautzky-armand/

 • Edzés helyett fát hasogatnak a rászorulóknak

  Szombathelyen két edzőterem tagjai lelkesedésből felaprítják a tűzifát azoknak, akik maguk már nem képesek rá. Ez a funkcionális edzés, nem az elülső támaszmérleg, meg a mászókán bohóckodás!

 • Belépő a korlátlan mozgás birodalmába

  Az ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS egy olyan sportbérlet, mellyel az országban több száz sportlétesítményben korlátlanul, mozoghatsz, havi átalánydíjért.

 • Ikrek fürdése A legaranyosabb videó

  Újszülött ikrek ölelik egymást egy nyugtató fürdőzés alkalmával. A videót már az első héten több mint 6 millióan nézték meg.

 • Természetes anyagokkal is gyógyulhatunk?

  A Pomi-T ® angol gyártmányú étrend-kiegészítővel készült vizsgálat eredményeit 2013. júniusában megrendezésre kerülő ASCO-n, a világ legnagyobb klinikai onkológiai kongresszusán mutatták be.