Szakmai alázat és odaadás – Kautzky Armand.

Kautzky ArmandSzakmai alázat és odaadás nélkül nincs semmi, semmiféle munkát nem érdemes elkezdeni alázat nélkül – vallja Kautzky Armand.

Úgy gondolja, hogy a világunk egy tökéletes egész, amiben a környezettudatosság is pontosan erre figyelmeztet, hogy részei vagyunk ennek az egységnek. Azt látja, hogy többen csak élnek bele a világba öntudatosan. „Én azt a világot mondom tökéletesnek, ami az ember nélkül van. Az ember, amikor tökéletesíteni próbálja, azzal teszi tönkre.”

A közönséggel, a kollégákkal, a háttérben dolgozó emberekkel is egyformán alázatos – a színház is egy tökéletes rendszer, amiben mindenkinek megvan a saját helye.

Az arány, az erény. A túlzás az káros minden téren, mert olyan irányba tereli az embert, ami már nem jó. Fontosnak tartja, és ezt tanítja is, hogy ki kell alakuljon az emberekben egy egészséges énkép, meg kell találnunk magunkban a hibákat, de a szépet is, és ez utóbbit kell hangsúlyozni.

A teljes riport megtekinthető: http://sztarportre.hu/kautzky-armand/

 • Vincze Lilla Vincze Lilla interjú

  A komolyabb témák sem maradtak ki. Ha ennyire sikeres volt, miért oszlott fel az akkor extrém népszerű Napoleon Boulevard? Később miért álltak újra össze és mit terveznek?

 • Mediátor képzés A jövő szakmája a Mediátor

  Ha egyszerűen szeretnénk lefordítani a mediátor kifejezést, azt mondhatnánk közvetítő.

 • Biró Ica Bíró Ica a Sztárportréban

  Minden amit kapunk, az nem véletlen – ezekkel a dolgokkal szembesülnünk kell. Ha mi változunk, akkor változik a világ.

 • Vida Jenny magyar zene Vida Jenny – Love

  Vida Jenny személyében, egy új előadóval bővült a magyar popzenei paletta. Retro hangulatú debütáló dala, a “Love” több zenei stílust ötvöz magába.