Szakmai alázat és odaadás – Kautzky Armand.

Kautzky ArmandSzakmai alázat és odaadás nélkül nincs semmi, semmiféle munkát nem érdemes elkezdeni alázat nélkül – vallja Kautzky Armand.

Úgy gondolja, hogy a világunk egy tökéletes egész, amiben a környezettudatosság is pontosan erre figyelmeztet, hogy részei vagyunk ennek az egységnek. Azt látja, hogy többen csak élnek bele a világba öntudatosan. „Én azt a világot mondom tökéletesnek, ami az ember nélkül van. Az ember, amikor tökéletesíteni próbálja, azzal teszi tönkre.”

A közönséggel, a kollégákkal, a háttérben dolgozó emberekkel is egyformán alázatos – a színház is egy tökéletes rendszer, amiben mindenkinek megvan a saját helye.

Az arány, az erény. A túlzás az káros minden téren, mert olyan irányba tereli az embert, ami már nem jó. Fontosnak tartja, és ezt tanítja is, hogy ki kell alakuljon az emberekben egy egészséges énkép, meg kell találnunk magunkban a hibákat, de a szépet is, és ez utóbbit kell hangsúlyozni.

A teljes riport megtekinthető: http://sztarportre.hu/kautzky-armand/

 • Biró Ica Bíró Ica a Sztárportréban

  Minden amit kapunk, az nem véletlen – ezekkel a dolgokkal szembesülnünk kell. Ha mi változunk, akkor változik a világ.

 • Horváth Ákos csikung Csung Jüan Csikung egészségmegőrzés

  A Csung Jüan Csikung nagyon hatásos egészségmegőrző- helyreállító rendszer. De vajon mi lehet a titka ennek az ősi több ezer éves rendszernek? A csikung gyakorlatok edzik a fizikai testet, erősítik a szellemet és fejlesztik az energiarendszert.

 • Mező Misi Mező Misi sokakat megváltoztatott

  Misi szerint a megújulás nem csak az ő életébe hozott változást, hanem a környezetére is – sokakat megváltoztatott.

 • Edzés helyett fát hasogatnak a rászorulóknak

  Szombathelyen két edzőterem tagjai lelkesedésből felaprítják a tűzifát azoknak, akik maguk már nem képesek rá. Ez a funkcionális edzés, nem az elülső támaszmérleg, meg a mászókán bohóckodás!