TÖBB BÉRT konferencia

Járási Tamás MCDSz elnökJárási Tamás MCDSz elnök a TÖBB BÉRT elnevezésű konferencián 2015. december 3-án.

Az LMP szervezésében és meghívására 2015. december 3-án TÖBB BÉRT elnevezéssel megtartott konferencián Sándor Mária, Szűcs Viktória, Szél Bernadett mellett Járási Tamás az MCDSz elnöke is részt vett. A konferencián elmondta, hogy nem lehet fejlett egy demokrácia, ha nincs erős civil társadalmi közreműködés. Kifejtette, hogy az emberek félnek, a szakszervezetek meg gyengék. Véleménye alapján a bértárgyalásokhoz alkupozíció kell, ami nincs, helyette viszont van mikulás csomag, telefonflotta és kirándulás, amelyek meggyőződése szerint elég szerény szálon kapcsolódnak a valós érdekvédelemhez.

További részletek: mcdsz.hu/tobb-bert/

 • Kavitációs hőgenerátor A kavitációs hőgenerátor magyar fejlesztői

  A kavitációs hőgenerátor fejlesztésével, a világ minden országában jelenleg is sok feltaláló foglalkozik, több-kevesebb sikerrel. A teljesség felsorolása nélkül, három magyar feltalálót mutatunk be.

 • Sugarloaf zenekar Új Sugarloaf dal

  Nkuya Sonia és zenekara új dallal lepte meg közönségét, amelyhez hamarosan ismét forog egy videó.

 • Unja a Windows kinézetét?

  A munkakörnyezet erősen befolyásolja az ember munkakedvét, egy megfelelőre átalakított Windows felület bizony hasznos dolog.

 • Bark csónak Mekkora csónak kell horgászáshoz

  Ha horgászásra szeretnénk venni egy csónakot, akkor saját tapasztalatom szerint az egyszemélyes csónakok egy embernek kicsik.