TÖBB BÉRT konferencia

Járási Tamás MCDSz elnökJárási Tamás MCDSz elnök a TÖBB BÉRT elnevezésű konferencián 2015. december 3-án.

Az LMP szervezésében és meghívására 2015. december 3-án TÖBB BÉRT elnevezéssel megtartott konferencián Sándor Mária, Szűcs Viktória, Szél Bernadett mellett Járási Tamás az MCDSz elnöke is részt vett. A konferencián elmondta, hogy nem lehet fejlett egy demokrácia, ha nincs erős civil társadalmi közreműködés. Kifejtette, hogy az emberek félnek, a szakszervezetek meg gyengék. Véleménye alapján a bértárgyalásokhoz alkupozíció kell, ami nincs, helyette viszont van mikulás csomag, telefonflotta és kirándulás, amelyek meggyőződése szerint elég szerény szálon kapcsolódnak a valós érdekvédelemhez.

További részletek: mcdsz.hu/tobb-bert/

 • cadillac ats coupe Cadillac ATS

  Amerikában pár napja mutatták be az új Cadillec -et. A General Motors Európában is forgalmazni kívánja az ATS modellt, és reményeik szerint sikerül labdába rúgniuk a német, brit és japán konkurensekkel szemben.

 • Bosch szakszervezet Béremelést kér a szakszervezet a Boschtól

  Az MCDSz több, mint egy hónapja benyújtotta béremelési javaslatát.
  Válasz nem érkezett rá, ezért a szakszervezet aláírásgyűjtést szervez.

 • Vastag Csaba Vastag Csaba kinézte magának a hétfőt

  Vannak akik szerint addig kell ütni a vasat, amíg az izzik. Csaba szerint azért kell ütni a vasat, hogy izzon.

 • Sztárportré Várkonyi András

  Várkonyi András, akit mindenki Vili bácsiként ismer, gyermekkorában is eleven kisfiú volt. Egyszer az óvodából, átmászva a kerítésen hazaszökött, és nagyon örült az épp otthon dolgozó apukájának, aki viszont nem osztozott az örömében.