Toyota Harrier autók

A japán székhelyű autógyártó, több modellt is bemutatott a Tokyo Auto Szalonon.

Toyota Harrier 2014 TRD sportivoA Toyota Harrier TRD Sportivo Concept egy aerodinamikus karosszéria készletet kapott, ami tartalmaz egy első spoilert, két hátsó spoilert és az új oldalsó szoknyákat. Az autót átdolgozott hűtőrács, 18 colos alumínium keréktárcsák, sport kipufogórendszer és TRD felfüggesztés jellemzik.

.

Toyota Harrier 2014A Toyota Harrier Modellista kapta az új Aero készletet, amely egy első spoilerből, a hátsó ajtókra szerelt spoilerekből és néhány átdolgozott oldalsó küszöbökből áll. A belső térben fából készült csomagtér, fekete kárpitozás és a LED-es világítás fogadja az utast.

 • Ikrek fürdése A legaranyosabb videó

  Újszülött ikrek ölelik egymást egy nyugtató fürdőzés alkalmával. A videót már az első héten több mint 6 millióan nézték meg.

 • Magyar zene - X-Elite Az X-Elite Oroszlányon

  Aki ellátogatott szombaton este az oroszlányi Bányász Klubba az élőben hallhatta olyan előadók számait, mint Johnny Cash, Scorpions, Bon Jovi, vagy az Edda.

 • Lomtalanítás rosszul Bűncselekmény a hulladék elhelyezés

  A lomtalanítást célszerű szakértőkre bízni!

 • Fizetnek ha lomtalaníthatnak

  Érdemes lomtalanításkor utánajárni, mivel már Magyarországon is léteznek “kincsvadászok”, akik nem pézt kérnek, hogy lomtalanítsanak, hanem pénzt fizetnek hogy lomtalaníthassanak.