Varga Feri a Sztárportréban

Varga Feri - Molnár SzabolcsVarga Feri azt mondja: “Ha egy beszélgetésben ülsz, ne legyenek mögöttes gondolatok…”

Varga Ferit mára már a legtöbben Balássy Bettyvel együtt emlegetjük, és ők tényleg közösen töltik az idejük legnagyobb részét – természetesen a gyerekekkel. “Ezt így alakítottuk ki, hogy ha nem vagyunk együtt, akkor legalább telefonon tartjuk a kapcsolatot.

A Sztárportréban az előadót a kritizálásról kérdeztem: “Fontos a megfogalmazásnak a milyensége. Olyat nem mondok otthon sem, a négy fal között, amit mondjuk ne mondhatnék el a másiknak akiről szól a kritika. A befogadás is egy fontos dolog, hogy nem mindenki befogadó a kritikával szemben.

Van nekünk egy drága technikusunk, aki egyben az apósom is, Szabó Pityesz, anno a P. Box dobosa volt, és ő mondta azt, hogy ha nem tudsz más sikerének örülni, akkor addig te magad sem lehetsz sikeres. Ez nagyon nagy igazság. Így hát megtanultam más sikerének örülni, mert egyébként nagyon nehéz – megélni azt, hogy látod magad, pozícionálod éppen aktuálisan valahova, és nem ott vagy.

A kritika az olyan mint a kontroll láda, vagy a monitor, tehát visszajelzés, és az nagyon fontos. Van amikor szépnek látod a monitoron magad, van amikor kicsit csúnyábbnak… Ha belenézel a tükörbe, az is kritika. Mi minden előadás után Bettyvel mindig átbeszéljük, hogy mi volt, és folyamatosan fejlesztjük a műsort.

A műsorból az is kiderül, hogy készülőben van egy gyereklemez, terítéken a nemszeretem állatokkal – talán így végre javulhat egy-egy faj renoméja, hiszen ahogy Feri is mondja: “A kimondott szónak ereje van.”

(Molnár Szabolcs)

A teljes beszélgetés megtekinthető: http://sztarportre.hu/varga-feri/

 • Kavitációs hőgenerátor A kavitációs hőgenerátor magyar fejlesztői

  A kavitációs hőgenerátor fejlesztésével, a világ minden országában jelenleg is sok feltaláló foglalkozik, több-kevesebb sikerrel. A teljesség felsorolása nélkül, három magyar feltalálót mutatunk be.

 • Félelmetes tűzijáték És azt meséltem már, hogy….

  Minden tűzijátéknak saját története van. Az “első”, a “legnagyobb”, a “legszebb helyen lőtt”… és így tovább.
  Nemrég sikeresen bővítettem ezt a listát a “legfélelmetesebb” alkategóriával.

 • Hőszigetelő bevonat, ami a penészt is megszünteti!

  A hideg, a fűtési szezon beköszöntével visszatérő probléma lehet a penész. Ez azonban nemcsak esztétikai és épületszerkezeti gond, hanem nagyon komoly légúti megbetegedésekhez vezet.

 • Nemcsak a 20 éveseké!

  Kedvezmények, árengedmények, speciális csomagok és szívélyes fogadtatás várja az élet szépségeire nyitott ezüstkorú kirándulókat, örökifjú vendégeket Dél-Dunántúlon.