Varga Feri a Sztárportréban

Varga Feri - Molnár SzabolcsVarga Feri azt mondja: “Ha egy beszélgetésben ülsz, ne legyenek mögöttes gondolatok…”

Varga Ferit mára már a legtöbben Balássy Bettyvel együtt emlegetjük, és ők tényleg közösen töltik az idejük legnagyobb részét – természetesen a gyerekekkel. “Ezt így alakítottuk ki, hogy ha nem vagyunk együtt, akkor legalább telefonon tartjuk a kapcsolatot.

A Sztárportréban az előadót a kritizálásról kérdeztem: “Fontos a megfogalmazásnak a milyensége. Olyat nem mondok otthon sem, a négy fal között, amit mondjuk ne mondhatnék el a másiknak akiről szól a kritika. A befogadás is egy fontos dolog, hogy nem mindenki befogadó a kritikával szemben.

Van nekünk egy drága technikusunk, aki egyben az apósom is, Szabó Pityesz, anno a P. Box dobosa volt, és ő mondta azt, hogy ha nem tudsz más sikerének örülni, akkor addig te magad sem lehetsz sikeres. Ez nagyon nagy igazság. Így hát megtanultam más sikerének örülni, mert egyébként nagyon nehéz – megélni azt, hogy látod magad, pozícionálod éppen aktuálisan valahova, és nem ott vagy.

A kritika az olyan mint a kontroll láda, vagy a monitor, tehát visszajelzés, és az nagyon fontos. Van amikor szépnek látod a monitoron magad, van amikor kicsit csúnyábbnak… Ha belenézel a tükörbe, az is kritika. Mi minden előadás után Bettyvel mindig átbeszéljük, hogy mi volt, és folyamatosan fejlesztjük a műsort.

A műsorból az is kiderül, hogy készülőben van egy gyereklemez, terítéken a nemszeretem állatokkal – talán így végre javulhat egy-egy faj renoméja, hiszen ahogy Feri is mondja: “A kimondott szónak ereje van.”

(Molnár Szabolcs)

A teljes beszélgetés megtekinthető: http://sztarportre.hu/varga-feri/

 • Réz András Réz András a Sztárportréban

  Nagymértékben rajtunk is múlik, hogy a fejünkben fölépített világmodellben hol vannak az árkok, csapdák, szögesdrótok, ejtőző helyek.

 • Cégkivonat Hiteles cégkivonat igénylése

  Hiteles cégkivonat igénylése sorban állás nélkül Cégkivonatot most már sorban állás nélkül igényelhet pár kattintással. A hatályos elektronikus cégkivonatot általában […]

 • Fizetnek ha lomtalaníthatnak

  Érdemes lomtalanításkor utánajárni, mivel már Magyarországon is léteznek “kincsvadászok”, akik nem pézt kérnek, hogy lomtalanítsanak, hanem pénzt fizetnek hogy lomtalaníthassanak.

 • MCDSZ kongresszus Új stratégiát fogadott el az MCDSz Kongresszusa

  A szakszervezet szolidaritáson, szakértelmen és függetlenségen alapuló érdekvédelem megvalósítását tűzte ki célul. Az MCDSz aktív tagjai és tisztségviselői nem a „Mit ad a szakszervezet”, hanem „Mit tudunk közösen elérni” kérdésre adják meg közösen a választ.