Varga Feri a Sztárportréban

Varga Feri - Molnár SzabolcsVarga Feri azt mondja: “Ha egy beszélgetésben ülsz, ne legyenek mögöttes gondolatok…”

Varga Ferit mára már a legtöbben Balássy Bettyvel együtt emlegetjük, és ők tényleg közösen töltik az idejük legnagyobb részét – természetesen a gyerekekkel. “Ezt így alakítottuk ki, hogy ha nem vagyunk együtt, akkor legalább telefonon tartjuk a kapcsolatot.

A Sztárportréban az előadót a kritizálásról kérdeztem: “Fontos a megfogalmazásnak a milyensége. Olyat nem mondok otthon sem, a négy fal között, amit mondjuk ne mondhatnék el a másiknak akiről szól a kritika. A befogadás is egy fontos dolog, hogy nem mindenki befogadó a kritikával szemben.

Van nekünk egy drága technikusunk, aki egyben az apósom is, Szabó Pityesz, anno a P. Box dobosa volt, és ő mondta azt, hogy ha nem tudsz más sikerének örülni, akkor addig te magad sem lehetsz sikeres. Ez nagyon nagy igazság. Így hát megtanultam más sikerének örülni, mert egyébként nagyon nehéz – megélni azt, hogy látod magad, pozícionálod éppen aktuálisan valahova, és nem ott vagy.

A kritika az olyan mint a kontroll láda, vagy a monitor, tehát visszajelzés, és az nagyon fontos. Van amikor szépnek látod a monitoron magad, van amikor kicsit csúnyábbnak… Ha belenézel a tükörbe, az is kritika. Mi minden előadás után Bettyvel mindig átbeszéljük, hogy mi volt, és folyamatosan fejlesztjük a műsort.

A műsorból az is kiderül, hogy készülőben van egy gyereklemez, terítéken a nemszeretem állatokkal – talán így végre javulhat egy-egy faj renoméja, hiszen ahogy Feri is mondja: “A kimondott szónak ereje van.”

(Molnár Szabolcs)

A teljes beszélgetés megtekinthető: http://sztarportre.hu/varga-feri/

 • Égi Kávéház Égi Kávéház

  Tavasztól egy zenei produkcióval szeretnék több helyen bemutatni az Égi kávéházat, és bebizonyítani, hogy az irodalmi ikonokat nem kell a könyvtár csendjébe zárni.

 • Lomtalanítás rosszul Bűncselekmény a hulladék elhelyezés

  A lomtalanítást célszerű szakértőkre bízni!

 • Ford edge SUV Az új Ford Edge SUV

  A Ford Edge egészíti ki a Ford európai SUV kínálatát. Az Amerikában egyre népszerűbb modell egészíti ki a közepes méretű Kugát és a kis Ecosportot. A Ford egyre intelligensebb és praktikusabb járművekkel jelenik meg a piacon. A Ford Edge Concept szépen megformált, lendületes vonalak határolják.

 • Alig fél nap alatt lezavarták a 12 milliárdos tendert – meglehetősen furcsa az ügy

  Bő fél napja volt jelentkezni a kis- és középvállalkozásoknak egy kormány által kiírt uniós hitelprogramra, de így is annyian érkeztek, […]