Varga Feri a Sztárportréban

Varga Feri - Molnár SzabolcsVarga Feri azt mondja: “Ha egy beszélgetésben ülsz, ne legyenek mögöttes gondolatok…”

Varga Ferit mára már a legtöbben Balássy Bettyvel együtt emlegetjük, és ők tényleg közösen töltik az idejük legnagyobb részét – természetesen a gyerekekkel. “Ezt így alakítottuk ki, hogy ha nem vagyunk együtt, akkor legalább telefonon tartjuk a kapcsolatot.

A Sztárportréban az előadót a kritizálásról kérdeztem: “Fontos a megfogalmazásnak a milyensége. Olyat nem mondok otthon sem, a négy fal között, amit mondjuk ne mondhatnék el a másiknak akiről szól a kritika. A befogadás is egy fontos dolog, hogy nem mindenki befogadó a kritikával szemben.

Van nekünk egy drága technikusunk, aki egyben az apósom is, Szabó Pityesz, anno a P. Box dobosa volt, és ő mondta azt, hogy ha nem tudsz más sikerének örülni, akkor addig te magad sem lehetsz sikeres. Ez nagyon nagy igazság. Így hát megtanultam más sikerének örülni, mert egyébként nagyon nehéz – megélni azt, hogy látod magad, pozícionálod éppen aktuálisan valahova, és nem ott vagy.

A kritika az olyan mint a kontroll láda, vagy a monitor, tehát visszajelzés, és az nagyon fontos. Van amikor szépnek látod a monitoron magad, van amikor kicsit csúnyábbnak… Ha belenézel a tükörbe, az is kritika. Mi minden előadás után Bettyvel mindig átbeszéljük, hogy mi volt, és folyamatosan fejlesztjük a műsort.

A műsorból az is kiderül, hogy készülőben van egy gyereklemez, terítéken a nemszeretem állatokkal – talán így végre javulhat egy-egy faj renoméja, hiszen ahogy Feri is mondja: “A kimondott szónak ereje van.”

(Molnár Szabolcs)

A teljes beszélgetés megtekinthető: http://sztarportre.hu/varga-feri/

 • Laptopból WiFi hotspot Varázsolj laptopodból wifi hotspotot

  Megannyi kütyünk lett, és persze mindegyik wifin csatlakozik az internetre. Egy kis ügyességgel átalakíthatjuk laptopunk (számítógépünk) wifi hotspottá.

 • Aranyosi Péter a Sztárportréban Ő csak egy ember, aki dumál

  Aranyosi Péter nem tartja magát humoristának, neki a nagy elődök voltak a humoristák, akikre annyira felnézett.

 • Náksi Attila Hallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor!

  A rádiós műsor következő vendégei: Náksi Attila és Melon! Náksi Attila lemezlovas, producer és zenebohóc. A zeneipar mindkét oldalán áll, a kiadói és az előadói oldalt is képviseli.

 • síléc Milyen sílécet kölcsönözzünk?

  Kezdő síelőnek állig érő, nem túl kemény sílécet ajánlunk. Haladók és profiknak orr magasságig érő, esetenként hosszabb sílécet javasolunk.