Viplimuzin lesz a Lincoln-ból

viplimuzin“Tavalyi évben sikeresen átépítettük Ford Expedition limónk belterét. A nagy sikerre való tekintettel, úgy döntöttünk hogy nem állunk meg, tovább folytatjuk!

Idei évre a lincoln Town Car limuzint tesszük teljesen egyedivé, hogy valóban méltóak lehessünk a Viplimuzin név viselésre. A régi bőr kárpitot leszedtük, a fémtetőt lecsiszoltuk, ezután a legújabb technológiával kezeltük. Úgy döntöttünk, maradunk az exkluzív bőr tetőnél, ezért a legmagasabb kopás állóságú, UV álló műbőrt választottuk. Belső térben teljesen új bárpultot építünk egyedi technológiával, illetve a bőrüléseket is új, világosabb bőrrel vonjuk be. A hangrendszert is fejlesztettük, az eredeti hangszórókat újakra cseréltük, illetve tettünk bele két erősítőt és egy nagyméretű mélyládát.”

Több infó és képek: viplimuzin.hu

 • Ford edge SUV Az új Ford Edge SUV

  A Ford Edge egészíti ki a Ford európai SUV kínálatát. Az Amerikában egyre népszerűbb modell egészíti ki a közepes méretű Kugát és a kis Ecosportot. A Ford egyre intelligensebb és praktikusabb járművekkel jelenik meg a piacon. A Ford Edge Concept szépen megformált, lendületes vonalak határolják.

 • Párkapcsolati tanácsadás Szeretném, ha elhinnéd, hogy jó vagy, szerethető vagy!

  Ahhoz, hogy felnőttként vehess részt egy igazi társkapcsolatban (párkapcsolatban), a magad életét irányítani tudó felnőtt személyiséggé kell válnod.

 • Lomtalanítás vége Így lomtalanítunk mi

  A megbeszélt napon tehát hárman felvonulunk a lomtalanításhoz és hozzálátunk. Sokszor a csomagolás is a mi feladatunk.

 • mcdsz logo Sztrájkhelyzet a Lagermax -nál

  A Lagermax Autótranszport Kft. budaörsi telephelyén az MCDSZ által létrehozott Sztrájkbizottság 2014. július 7.-én reggel 8-tól figyelmeztető sztrájkot hirdetett meg.