Viplimuzin lesz a Lincoln-ból

viplimuzin“Tavalyi évben sikeresen átépítettük Ford Expedition limónk belterét. A nagy sikerre való tekintettel, úgy döntöttünk hogy nem állunk meg, tovább folytatjuk!

Idei évre a lincoln Town Car limuzint tesszük teljesen egyedivé, hogy valóban méltóak lehessünk a Viplimuzin név viselésre. A régi bőr kárpitot leszedtük, a fémtetőt lecsiszoltuk, ezután a legújabb technológiával kezeltük. Úgy döntöttünk, maradunk az exkluzív bőr tetőnél, ezért a legmagasabb kopás állóságú, UV álló műbőrt választottuk. Belső térben teljesen új bárpultot építünk egyedi technológiával, illetve a bőrüléseket is új, világosabb bőrrel vonjuk be. A hangrendszert is fejlesztettük, az eredeti hangszórókat újakra cseréltük, illetve tettünk bele két erősítőt és egy nagyméretű mélyládát.”

Több infó és képek: viplimuzin.hu

 • Mitsubishi kistraktor A szomszéd kertje zöldebb?

  Nemhogy a kerti munkák nagy részét gyorsan és kényelmesen elvégzem, de a szállítás sem okoz gondot és télen a hólapátot sem fogom elővenni.

 • Kamagra Mi az a kamagra

  A kamagra egy szidenafil-citrát tartalmú potencianövelő. Gyártója az Ajanta Pharma.

 • viplimuzin Viplimuzin lesz a Lincoln-ból

  Idei évre a lincoln Town Car limuzint tesszük teljesen egyedivé, hogy valóban méltóak lehessünk a Viplimuzin név viselésre.

 • St. Martin a Sztárportréban St. Martin szeret emberekkel találkozni

  St. Martin azt mondja, a közösségi oldal használatával 30-40 százalékkal csökkent az idő, amíg egy-egy koncert szervezésénél a közönséget eléri.