Weboldalak, melyeket szeret a Google

weboldal készítésBátran állíthatjuk, hogy a leghatékonyabb online marketing eszköz a keresőoptimalizálás. Nagy dolog, ha a vásárló keres, és talál meg minket. Sokan mégsem foglalkoznak ezzel, vagy azért mert weboldalukra sem áldoznak, vagy azért mert maguk próbálják megoldani, vagy azért mert azt hiszik drága a keresőoptimalizálás, vagy úgy gondolják a sok ingyenes hirdetési lehetőség is generál elég forgalmat. Persze előfordulhat, hogy van aki tudja mit jelent a SEO, de nem lenne elég kapacitása kiszolgálni a jelentkező igényeket és valóban; ez bizalom vesztéshez vezet.

Egy termékkel a Google találati listájának első oldalán lenni úgy, hogy arra a termékre naponta több százan, sőt több ezren keresnek… Az esetek többségében egy már készítésekor kereső optimalizált weboldal és némi népszerűsítés, majd havi pár ezer forintos karbantartás már elég a sikerhez. A keresőoptimalizálás folyamata a weboldal készítés -sel kezdődik. Meg kell felelni a mai technikai elvárásoknak, a Google elvárásainak és természetesen a felhasználók igényeinek. A SEO annyira összetett folyamattá vált, hogy a weboldal készítést már nem lehet külön választani a keresőoptimalizálástól. Még a tárhelyet is gondosan kell megválasztani, ahová az oldal kerül.

Weboldal-készítés.euPéldaként két sikeresen elkészített oldal és helyezése:

gyermekbőrgyógyászat.eu

magyarzene.eu

..

..

 weboldal-készítés.eu

 • Náksi Attila Hallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor!

  A rádiós műsor következő vendégei: Náksi Attila és Melon! Náksi Attila lemezlovas, producer és zenebohóc. A zeneipar mindkét oldalán áll, a kiadói és az előadói oldalt is képviseli.

 • Koldush - magyarzene.eu Koldush – Space Rose

  Egyedülálló magyar zenekar a Koldush: kevesen teszik olyan magasra a lécet, mint ők.

 • Vastag Csaba Vastag Csaba kinézte magának a hétfőt

  Vannak akik szerint addig kell ütni a vasat, amíg az izzik. Csaba szerint azért kell ütni a vasat, hogy izzon.

 • Égi Kávéház Égi Kávéház

  Tavasztól egy zenei produkcióval szeretnék több helyen bemutatni az Égi kávéházat, és bebizonyítani, hogy az irodalmi ikonokat nem kell a könyvtár csendjébe zárni.