Weboldalak, melyeket szeret a Google

weboldal készítésBátran állíthatjuk, hogy a leghatékonyabb online marketing eszköz a keresőoptimalizálás. Nagy dolog, ha a vásárló keres, és talál meg minket. Sokan mégsem foglalkoznak ezzel, vagy azért mert weboldalukra sem áldoznak, vagy azért mert maguk próbálják megoldani, vagy azért mert azt hiszik drága a keresőoptimalizálás, vagy úgy gondolják a sok ingyenes hirdetési lehetőség is generál elég forgalmat. Persze előfordulhat, hogy van aki tudja mit jelent a SEO, de nem lenne elég kapacitása kiszolgálni a jelentkező igényeket és valóban; ez bizalom vesztéshez vezet.

Egy termékkel a Google találati listájának első oldalán lenni úgy, hogy arra a termékre naponta több százan, sőt több ezren keresnek… Az esetek többségében egy már készítésekor kereső optimalizált weboldal és némi népszerűsítés, majd havi pár ezer forintos karbantartás már elég a sikerhez. A keresőoptimalizálás folyamata a weboldal készítés -sel kezdődik. Meg kell felelni a mai technikai elvárásoknak, a Google elvárásainak és természetesen a felhasználók igényeinek. A SEO annyira összetett folyamattá vált, hogy a weboldal készítést már nem lehet külön választani a keresőoptimalizálástól. Még a tárhelyet is gondosan kell megválasztani, ahová az oldal kerül.

Weboldal-készítés.euPéldaként két sikeresen elkészített oldal és helyezése:

gyermekbőrgyógyászat.eu

magyarzene.eu

..

..

 weboldal-készítés.eu

 • Csordás Tibor Molnár Szabolccsal Csordás Tibor riport

  Csordás Tibornak nagy türelme van. Azt mondja, akár fát is lehet vágni a hátán. Az előadótól a közönség továbbra is a latinos hangulatú dalokat várja, és ezeket meg is kapja.

 • Cégkivonat Hiteles cégkivonat igénylése

  Hiteles cégkivonat igénylése sorban állás nélkül Cégkivonatot most már sorban állás nélkül igényelhet pár kattintással. A hatályos elektronikus cégkivonatot általában […]

 • Vastag Csaba Vastag Csaba kinézte magának a hétfőt

  Vannak akik szerint addig kell ütni a vasat, amíg az izzik. Csaba szerint azért kell ütni a vasat, hogy izzon.

 • Tóth Gabi - zene A Sztárportréban Tóth Gabi!

  Nagyon ritkán van rémálmom, de akkor ki tudok belőle jönni, mielőtt megtörténne az a rossz rész.