Cikkek a toppon

Cikked egyszerre 7 portálon jelenhet meg.

100 család kapott tartós élelmiszercsomagot a Karitásztól Oroszlányon

Az oroszlányi Katolikus Karitász csoport idén is átadta az adomány csomagokat a rászoruló nagycsaládosoknak, kisnyugdíjasoknak és hajléktalanoknak.
Karitász Karácsony

Az oroszlányi Karitász csoport egész évben segít a rászorultaknak. Minden szombaton és vasárnap élelmiszert osztunk az Élelmiszerbank, a Tesco és a Penny jóvoltából. Használt ruhákat, könyveket és játékot adunk folyamatosan. Lehetőségeinkhez mérten tartós élelmiszerrel tudunk gyors segélyt biztosítani a hozzánk fordulóknak, valamint alkalomszerűen műszaki cikkeket és vitaminokat is tudunk adni. Idén már több gyermek beiskolázását segítettük (10.000 Ft/gyermek Tesco utalvány), jövőre pedig elindítjuk a lakókörnyezet rendbetételét segítő programunkat.

November elején indítottuk karácsonyi adománygyűjtési akciónkat, melyben segítségünkre volt a Bányász Klub Közösségi és Rendezvényház. Nekik, valamint az oroszlányi Római Katolikus Plébániának, a Székesfehérvári Egyházmegyei Karitász központnak, az Élelmiszerbank Egyesületnek, és minden adományozónak köszönhetően idén több mint 250 fő részére tudtuk szebbé tenni a Karácsonyt.

2023 december 16 -án, 10 órakor a Várdomb utcai kápolnában misével kezdődött Karitász csoportunk karácsonyi adományosztó napja, melyen (előzetes értesítés és rászorultság alapján) összesen 100 fő  vett át névre szóló adomány csomagokat. Kiosztottuk az aznapi mentett élelmiszert, a családok számára a tartós élelmiszer csomagokat, a gyermekeknek a játék adományokat. Mindenki kapott egy süteményekkel és szaloncukrokkal megtöltött ajándékdobozt és egy tál meleg ételt. A Karitász tagjai az adományosztás után a mozgásukban korlátozott rászorultak részére személyesen vitték ki az adományokat.

Ezúton köszönjük támogatóinknak és az adományozóknak a segítséget. Kérjük lehetőségeikhez mérten év közben is gondoljanak a nélkülözőkre, segítsék továbbra is munkánkat!

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Zettisch László
csoportvezető

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Tovább olvasom »
Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Tovább olvasom »