Hogyan konvertáljunk Youtube videókat mp3 formátumba?

Youtube konvertálásA legismertebb videó megosztó portál, a Youtube emberek millióinak kínál szórakozást nap mint nap. Mindannyian nézünk rajta filmeket, főzős- vagy sminkvideókat,és természetesen hallgatunk rajta zenéket is, ki-ki ízlésének megfelelően.
Sokszor azonban jó lenne anélkül hallgatni a zenéket, hogy közben a videót is néznénk – például sportolás, utazás vagy akár takarítás közben. Természetes hát, hogy felmerült az igény egy olyan programra, amely szinte bármely, szélesebb körben elterjedt formátumba képes átalakítani a Youtube videókat. Erre kínál megoldást az Flvto weboldala, amely lehetővé teszi a youtube videók mp3 formátumba történő gyors, egyszerű és ingyenes konvertálását.

Számos hasonló szolgáltatást kínáló programot lehet találni az interneten, én mégis kiemelném ezt a könnyen és egyszerűen, mégis sokoldalúan használható szoftvert. Az oldal böngészése közben ugyanis rengeteg további funkcióra bukkantam, amelyek mindenképpen említést érdemelnek.

Először is, a program használata nagyon egyszerű, mindössze két lépésből áll. Sem regisztrációra, sem letöltésre nincs szükség, azonnal, online konvertálhatunk bármit, amit szeretnénk. Ha kiválasztottuk az átalakítani kívánt videót (a kedvenc énekesünk legújabb slágerét, egy vicces DIY videót, akármit) a Youtube-on, csak kimásoljuk a linkjét és beillesztjük a http://www.flvto.com/hu/ főoldalán lévő szövegdobozba. Rákattintunk a konvertálás gombra, innentől már csak a programnak kell dolgoznia, néhány percen belül – attól függően, hány perces a videó – el is készül a kiváló minőségű hangfájl.
Ez ezután bármilyen eszközön és operációs rendszerrel lejátszható, legyen az mp3 lejátszó, tablet vagy okostelefon, Linux, Mac vagy Windows – kedvenc zenéink, videóink mostantól bárhol, bármilyen eszközön a rendelkezésünkre állnak.

Mp3 konvertálásAzonban ezzel a letöltő programmal nemcsak az mp3 letöltés válik egyszerűvé. Ugyanis ha rákattintunk a konvertálás gomb melletti gombra, a lenyíló menüben választhatunk még wma, wmv, flv, mov és mp4 formátumok közül is, ehhez mindössze le kell tölteni az ingyenes szoftvert. Az így átkonvertált videót ezután gond nélkül nézhetjük asztali DVD lejátszón, iPodon vagy akár okostelefonunkon.

További előnye a programnak, hogy több fájlt is tölthetünk egyszerre (akár 99-et), így percek alatt komplett albumokat, videókat, sorozatokat is letölthetünk.
Tetszik az is, hogy a Top 100 menüpont alatt megtalálható a 100 legtöbbször letöltött zeneszám listája, így ha nincs is rögtön ötletünk, mit hallgatnánk szívesen, itt bőven találunk alternatívát.

A program tartalmaz egy beépített audió-videó lejátszót is, így szerzeményeinket rögtön meg is hallgathatjuk vagy nézhetjük, ha esetleg még nem rendelkezünk megfelelő lejátszóval.
Az Apple tulajdonosok számára jó hír, hogy a letöltött zenék és videók egy kattintással hozzáadhatók az iTuneshoz.

A program jellemzői:
• Youtuberól letöltés .mp3 .wav .wmv .flv .mov .mp4 formátumban
• Könnyű, csupán kétlépéses használat
• Extra gyors konvertálás
• Teljesen ingyenes, regisztrációra sincs szükség a használatához
• Magyar nyelvű leírás és kezelőfelület
• Elérhető online és letölthető verzióban, valamint Firefox, Internet Explorer és Safari bővítményként
• ID3 szerkesztő a letöltött mp3 formátumú zenék címkéinek szerkesztéséhez
• Letöltés HD minőségben
• Akár teljes lejátszási listák konvertálhatók egyszerre, bármely formátumba

Összességében tehát egy jól kivitelezett, jó minőségű eredményt adó, sok hasznos funkciót tartalmazó – s mindezt ingyen nyújtó – programról van szó, így aki Youtube videókat szeretne bármilyen formátumban saját használatra letölteni, annak mindenképpen érdemes kipróbálni. Természetesen ezzel a programmal is csak saját használatra lehet letölteni, jövedelemszerzési célra nem.

Link:http://www.flvto.com/hu/