Lejáratta magát az eMag ?

eMAG Black FridayAkik az eMAG Magyarország pénteki akciójára vártak, reggel igen kellemetlen meglepetésben részesültek. Az, hogy az oldal gyakorlatilag el sem indult még érthető, hiszen nem ígértek kezdő dátumot. Az, hogy a reggel kiküldött E-mailek alapján az akciók gyakorlatilag nem a legvonzóbb ajánlatok még elmegy ismerve sok kereskedő “akciós trükkjeit”.

A megdöbbenés akkor érte a leendő vásárlókat, amikor meglátogatták az áruház Facebook oldalát: rengeteg észrevétel, reklamáció, melyekre szinte semmi válasz.

Hét óra után aztán elindult a “vásár”. (Hoppá az iPhone 5S már el is fogyott.)  Pár terméktől eltekintve gyakorlatilag elég enyhe a leárazás, sőt volt termék, mely máshol leárazás nélkül olcsóbb. A Magyar vásárló azonban ilyen; nem baj ha drágább, csak akciós legyen.

Sokan érezték becsapva magukat azért is, mert egy kosárba rakott termék még nem jelentette azt, hogy valóban megvásárolható lesz, mivel azt a vásárlás befejeztéig még bárki elviheti kosarunkból is.

Összességében azonban dicséretes, az áruház “kezdeményezése”. Ne felejtsük, ez az első ilyen akciójuk és nem könnyű rá felkészülni. Tény hogy az előzetes kommunikáció nagyon gyenge volt.